Noaptea Talentivity cu celebrităţi iubite, jocuri inedite şi obiceiuri trăsnite

De: Nicoleta Nicolae / 03.04.2015, 08:00
Noaptea Talentivity cu celebrităţi iubite, jocuri inedite şi obiceiuri trăsnite
Agenţia de talent management şi comunicare, Talentivity, şi-a deschis uşile pe 2 aprilie şi a arătat tuturor invitaţilor care sunt “jucăriile” sale preferate în cadrul evenimentului “Noaptea Agenţiilor” organizat de The Institute, cu tema “Work&Play”.

Până după miezul nopţii, sediul Talentivity a fost luminat în galben şi plin de invitaţi, curioşi, celebrităţi, colaboratori puşi pe socializare şi joc. #talentivitycelebrities şi-au adus jocurile preferate din copilarie sau din prezent si s-au distrat cu o parte din pasiunile lor: Laura Cosoi a intampinat oaspetii cu cafele, Razvan Fodor i-a primit cu bancuri spumoase si cocktailuri savuroase, Adela Popescu si-a aratat maiestria de a scrie si vorbi invers cu mare lejeritate, Radu Valcan a demonstrat pasiunea sa pentru fotografie, Jojo a facut un campionat de Piticot, jocul copilariei ei, Alina Chivulescu a extras premii diverse din tombola pentru toti vizitatorii, iar Ada Condeescu a citit poezii dragi ei. Seara a fost rasfatata si cu prezentele Iuliei Vantur, a Adinei Galupa, a lui Tili Niculae si a Anei Baniciu. #talentivityspecialists au dat consultatii in domeniul in care sunt asi: Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, prima cofetarie-ceainarie raw-vegana din Romania, a demonstrat cat de usor se pot face sucuri si smoothies-uri terapeutice din legume si fructe, hair-stylistul Adrian Perjovschi, fondatorul Jovsky Studio, a dat consultatii de look celor curiosi si interesati de noile tendinte internationale in coafuri, Dr. Ovidiu Penes, specialist in age management a vorbit celor prezenti despre domeniul intineririi medicale pe care l-a adus de cateva luni in Romania.

Printre glume, rasete, bancuri, cocktailuri delicioare si dulciuri gustoase, celebritatile reprezentate de Talentivity si oaspetii s-au distrat cu selfie-uri haioase purtand ochelari galben-fosforescent in forma de inima.