Noi experienţe multisenzoriale de la Palmolive Aromatherapy şi Thermal Spa

Apropo.ro / 04.06.2013, 14:03
Noi experienţe multisenzoriale de la Palmolive Aromatherapy şi Thermal Spa
Vara aceasta, Palmolive vă provoacă simţurile cu gama de geluri de duş Palmolive Aromatherapy şi Palmolive Thermal Spa.

Îmbogăţite cu o formulă nouă şi cu arome revigorante, produsele Palmolive vă invită la o experienţă multisenzorială, oferindu-vă în acelaşi timp momente de relaxare în fiecare zi. Senzaţia de prospeţime şi puritate este redată la nivel vizual prin nuanţe de albastru, verde, turcoaz, iar la nivel olfactiv regăsim parfumuri revitalizante.

Noul gel de duş Thermal SPA Ocean Vitality

Descoperă senzaţia revigorantă a oceanului atunci când faci duş cu cel mai nou produs al gamei Palmolive Thermal Spa! Cu o formulă ce conţine extract de alge albastre şi minerale marine, Palmolive Thermal Spa Ocean Vitality vă oferă un parfum revitalizant şi vă invită să trăiţi o adevărată experienţă Spa la voi acasă.

Masaj delicat cu Palmolive Thermal SPA Mineral Massage

Gelul de duş Palmolive Thermal Spa Mineral Massage are o formulă unică îmbogăţită cu săruri de la Marea Moartă şi extract din aloe vera, un adevărat elixir al tinereţii pielii noastre, fiind asociate cu revigorarea şi tonifierea pielii. Masaţi-vă cu delicateţe pielea cu gelul de duş Palmolive Thermal SPA Mineral Massage cu un uşor efect de gomaj şi redaţi pielii fermitatea şi frumuseţea cuvenită.

Relaxare plină de arome cu Aromatherapy Absolute Relax

Parfumul relaxant al gelului de duş Palmolive Aromatherapy Absolute Relax vă răsfaţă simţurile şi vă binedispune prin aromele sale speciale. Pe lângă conţinutul de ulei esenţial de ylang-ylang, recunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectul său relaxant, formula sa conţine extract de iris, îmbinându-se armonios pentru a vă reda bucuria fiecărei zile.