Noi serii din ”Aşii amanetului”şi ”Restaurări” pe History

Apropo.ro / 29.06.2013, 09:00
Noi serii din ”Aşii amanetului”şi ”Restaurări” pe History
History va difuza în luna iulie noi sezoane ale unora dintre cele mai apreciate seriale din grilă. “Aşii amanetului” a ajuns la sezonul cu numărul 8, în timp ce echivalentul său din sudul Statelor Unite - “Aşii amanetului din Louisiana” - este la al doilea sezon în România. În plus, History va transmite şi al patrulea sezon din “Restaurări”, avându-i în centrul atenţiei pe Rick Dale şi echipa sa de restauratori.

“Aşii amanetului” se află pe prima poziţie în topul celor mai vizionate seriale ale canalelor de documentare din România, conform datelor furnizate de ARMA în luna mai 2013.  Noul sezon, mult aşteptat de telespectatori, va începe pe 1 iulie, de la 21:00, şi va fi difuzat în fiecare luni.

Emisiunea “Aşii amanetului” prezintă magazinul de amanet “Gold & Silver”, de la periferia Las Vegasului, unde trei generaţii Harrison – bunicul Richard, fiul Rick şi nepotul Corey – conduc o afacere de familie. În sezonul 8, un nou recrut se alătură echipei în schimbul de noapte: Olivia Black. Olivia este ambiţioasă, îndrăzneaţă şi dornică să înveţe şi speră să se adapteze rapid la ritmul alert al casei de amanet.

Rick Dale şi echipa sa se întorc pe History în sezonul 4 al serialului “Restaurări”, sperând să readucă cât mai multe relicve ruginite la frumuseţea de odinioară. De la Cadillacuri la automate de Coca Cola, Rick caută să obţină cele mai bune preţuri pentru vechituri americane, înainte ca el şi talentata echipă de la “Rick’s Restorations” să treacă la treabă pentru a transforma aceste obiecte în antichităţi profitabile.

Pe parcursul serialului, Rick, pasionat de istorie şi un povestitor talentat, oferă informaţii detaliate despre istoria obiectelor pe care le restaurează. Noul sezon “Restaurări” începe pe 4 iulie, la 22:00, şi va fi transmis pe History în fiecare joi.

Din 5 iulie, de la 21:00, începe şi al doilea sezon al serialului “Aşii amanetului din Louisiana”, ce va fi difuzat, ca până acum, în fiecare vineri. Casa de amanet “Silver Dollar”, un magazin uriaş aflat în inima Louisianei, îi prezintă pe sudiştii “aşi ai amanetului”. Proprietarul, Jimmie “Big Daddy” Deramus, este un adevărat expert, fiind preşedintele Asociaţiei Caselor de Amanet din Louisiana şi dând tonul regulilor amanetului din acest stat. Cu ajutorul fratelui său şi al fiicei sale, Tammie, casa de amanet a lui Jimmie şi-a căpătat reputaţia de furnizor de antichităţi uimitoare cu specific sudist. Echipa merge săptămânal la licitaţii pentru a vinde articole şi pentru a căuta noi obiecte pe care să le poată valorifica.