Noii pantaloni anticelulitici şi de remodelare corporală

Apropo.ro / 27.05.2014, 14:58
Noii pantaloni anticelulitici şi de remodelare corporală
Lenjeria modelatoare este un articol esenţial care trebuie să existe în garderoba oricărei femei, deoarece poate da senzaţia unui corp tonifiat, chiar daca nu ai tocmai formele ideale.

Acest tip de lenjerie te poate scăpa de aspectul inestetic din zona taliei sau a şoldurilor şi te poate ajuta să arăţi perfect chiar şi in cea mai strâmtă rochie. Lenjeria modelatoare Push up Short de la Bruno Vassari face parte din categoria textilelor cosmetice, reuşind nu doar să modeleze instant corpul, dar şi reduce ţesutul adipos şi favorizează penetrarea ingredientelor active conţinute. Aceşti pantaloni speciali exercită presiune asupra pielii, ceea ce duce la o creştere a temperaturii, permiţând astfel o dilatare a porilor şi o mai bună absorţie a ingredientelor active.

Nu au cusături, prin urmare, nimeni nu va ştii care este secretul siluetei perfecte afişate şi se pot purta zilnic. Pe lângă un contur perfect, Push up Short reduce ţesutul adipos, iar folosit împreună cu gelul anticelulitic Celluli Firm sau crema Slim & Firm Body Treatment, stimulează penetrarea ingredientelor pentru un tratament anticelulitic şi de remodelare complet.

Pentru rezultate rapide şi sigure, specialiştii recomandă Pachetele Bruno Vassari, care pe lângă eficienţa atestată în diminuarea rapidă a celulitei, va scăpa de centrimetri nedoriţi. Acesta este cel mai plăcut şi rapid mod de a obţine o piele netedă, fermă şi un contur perfect. aProdusele sunt disponibile în magazinul online www.LuxBeauty.ro şi în centrele de înfrumuseţare partenere Beauty One.