Noile arome Yogurt Frappuccino de la Starbucks

Apropo.ro / 24.05.2013, 11:25
Noile arome Yogurt Frappuccino de la Starbucks
Zilele fierbinţi de vară sunt atât de aproape încât nimeni nu îşi poate lua gândul de la plimbările lungi sau de la clipele frumoase petrecute în oraş cu prietenii.

Pentru toate acestea, Starbucks ţi-a pregătit în această vară o nouă băutură premium delicioasă, Yogurt Frappuccino, care va fi disponibilă în toate cafenelele din ţară, în trei arome diferite. Frappuccino este băutura ideală în acest sezon călduros, deci nu ezita să încerci un Yogurt Frappuccino perfect creat pentru tine.

În funcţie de starea de spirit şi gusturile tale, Starbucks îţi oferă posibilitatea de a alege dintre trei arome speciale. Strawberry Yogurt Frappuccino este perfect pentru o zi însorită, indiferent ce program ai in plan. Dacă preferi aromele mai dulci, încearcă un Honey Flavored Frappuccino. Iar într-o după-amiază relaxantă şi liniştită savurează un Banana Yogurt Frappuccino, care te va răsfăţa cu gustul aromat al bananelor proaspete şi iaurtului răcoritor, într-o combinaţie perfectă pentru o zi calduroasă.

Orice aromă ai prefera, Starbucks te întâmpină în sezonul estival cu un Frappuccino delicios preparat din cele mai bune ingrediente. Mai mult, datorită iaurtului hrănitor, noul Frappuccino îţi va oferi şi o parte din necesarul nutritiv din timpul unei zile încărcate sau extrem de călduroase.

Iar dacă doresti o experienţă completă Starbucks, poti combina Yogurt Frappuccino cu unul din cele mai noi deserturi Starbucks: Wet Sponge Chocolate Banana Cake sau Banana Nut Muffin.