Noul Colgate Total PRO•Interdental

Apropo.ro / 09.09.2013, 17:39
Noul Colgate Total PRO•Interdental
Colgate-Palmolive lansează în România o nouă gamă de îngrijire orală - Colgate Total PRO•Interdental.

Pasta de dinţi Colgate Total PRO•Interdental este cea mai recentă inovaţie în igiena orală, cu o formulă unică ce conţine milioane de micro-particule active, ce asigură o curăţare eficientă a zonelor greu accesibile, inclusiv a spaţiilor interdentare. Noua periuţă de dinţi Colgate 360° Interdental oferă o curăţare în profunzime de patru ori mai mare, fiind prevăzută cu peri conici, cu vârfuri mai subţiri, ce acţionează delicat în spaţiul interdentar şi în şantul gingival, în comparaţie cu o periuţă de dinţi obişnuită, cu peri drepţi, secţionaţi orizontal.

Tehnologia patentată a pastei de dinţi Colgate Total PRO•Interdental permite o curăţare intensă a întregii suprafeţe a dinţilor cu ajutorul milioanelor de micro-particule care luptă constant cu placa bacteriană şi curăţă în profunzime locurile greu accesibile în timpul periajului. Astfel, noul produs protejează dinţii şi gingia împotriva celor mai des întâlnite probleme de sănătate orală, caria dentară şi afecţiunile gingivale, provocate de placa bacteriană ce se depune continuu în aceste spaţii.

Pasta de dinţi Colgate Total PRO•Interdental acţionează pe două căi: pe de o parte, asigură protecţie imbatabilă timp de 12 ore prin acţiunea antibacteriană a Tehnologiei Triclosan/Copolimer, iar pe de altă parte, particulele active speciale pătrund mai eficient în zonele greu accesibile, facilitând astfel controlul optim al plăcii bacteriene şi venind în întâmpinarea consumatorilor cu un stil de viaţă activ, care sunt adepţi ai obiceiurilor sănătoase ce le asigură un zâmbet frumos şi sănătos.

Pentru o sănătate orală optimă, Colgate vă recomandă folosirea unui sistem complet de produse de îngrijire orală: pastă şi periuţă de dinţi, apă de gură şi aţa dentară.