Noul iaurt Activia Light, cu 0% grăsime şi 100% plăcere

Apropo.ro / 07.03.2013, 12:22
Noul iaurt Activia Light, cu 0% grăsime şi 100% plăcere
Danone România îşi extinde portofoliul de produse cu o nouă gamă, Activia Light, disponibilă în 4 variante: Activia Light Natur, Activia Light cu Căpşuni, Activia Light cu Ananas şi Activia Light cu Cereale.

Produs la fabrica din Bucureşti, iaurtul Activia Light  este ideal pentru a fi consumat în orice moment al zilei, oriunde ne aflăm. Stilul nostru de viaţă este uneori dezordonat, suntem ocupaţi şi pe fugă, întâlnim la tot pasul tentaţii culinare care ne pot dezechilibra alimentaţia. Tocmai de aceea, Danone România aduce consumatorilor un produs nou, cu gust savuros şi 0% grăsime, produs uşor de integrat într-o alimentaţie sănătoasă.

Gama Activia este prezentă pe piaţă din anul 2001, iar portofoliul său include astăzi 21 de sortimente, fiind una dintre cele mai cunoscute mărci de iaurt din România. De altfel, 98% dintre femeile din mediul urban menţionează acest produs, atunci când sunt întrebate ce marcă de iaurt cunosc. De asemenea, şi la nivel mondial Activia este un produs iubit, fiind consumat anual de aproximativ 300 de milioane de oameni – echivalentul întregii populaţii din Statele Unite ale Americii. Anul trecut în România s-au consumat 70 de milioane de unităţi.