Noul reality-show “Kourtney and Khloé Take The Hamptons” are premiera mâine!

Apropo.ro / 06.12.2014, 11:00
Noul reality-show “Kourtney and Khloé Take The Hamptons” are premiera mâine!
Cele două surori Kardashian - nu mai puţin celebre decât Kim – au parte de distracţie, dar şi dramă, încă de la primul episod al reality-show-ului „Kourtney and Khloé Take The Hamptons”, în premieră de mâine, 7 decembrie, ora 21:00, numai la E!
 
 
Kourtney şi Khloé au avut un an intens, plin de suişuri şi coborâşuri, în care Kourtney a decis să-l sprijine pe Scott după ce acesta şi-a pierdut părinţii, iar Khloé a început o nouă relaţie. Încercând să-l ajute pe Scott să depăşească perioada dificilă prin care trece şi să-şi redescopere rădăcinile, Kourtney duce familia la Southampton pe perioada verii. Sora şi partenera ei de afaceri, Khloé, li se alătură, gata să prezinte magazinul DASH unei noi clientele şi să-i ajute pe Kourtney şi Scott. 
 
 
 
 
În primul episod din „Kourtney and Khloé Take The Hamptons”, de mâine, 7 decembrie, ora 21:00, Kourtney este încântată de comorile locale din Southampton şi prinde imediat drag de comunitatea unită de aici. Abia aşteaptă să petreacă o vară relaxantă, alături de familia ei, în superba lor casă de pe malul mării, în timp ce pune pe picioare magazinul DASH din oraş.
 
Dar buna dispoziţie a lui Kourtney se transformă rapid în enervare, după ce îşi dă seama că nici Scott, nici Khloé nu-i împărtăşesc entuziasmul.