Noutăţi pe Cartoon Network în luna februarie

De: Mioara Tronaru / 28.01.2014, 08:00
Noutăţi pe Cartoon Network în luna februarie
Cartoon Network, canalul dedicat copiilor şi pasionaţilor de desene animate, vine cu multe noutăţi în luna februarie.

Maraton Călăreţii dragonilor

Program special – sâmbătă, 1 februarie, la 10:05 şi duminică, 2 februarie, la 14:40.

Toată lumea ştie că dragonii nu obosesc niciodată, dar nici fanii lor nu obosesc să le urmărească aventurile uimitoare şi amuzante! În februarie, Cartoon Network prezintă un maraton special cu toate episodele primului sezon din Călăreţii dragonilor. Mai mult, la finalul maratonului, fanii lui Sughiţ şi ai Ştirbului vor avea parte de o avanpremieră surpriză!

 

Mixels

Serial nou. Premiera: luni, 3 februarie, 19:40. În fiecare luni la 19:40.

Creat în urma colaborării dintre Cartoon Network şi The LEGO Group, noul serial urmăreşte amuzantele creaturi Mixels, care care vieţuiesc în triburi de câte trei într-o lume a combinaţiilor. Ei se pot combina în interiorul aceluiaşi trib, pentru a obţine Mixeli mai mari şi mai complecşi, sau cu un alt trib, pentru a deprinde abilităţile celuilalt trib. De cele mai multe ori, o combinaţie le este folositoare micilor creaturi pentru rezolvarea unei probleme. Câteodată, însă, combinaţiile merg rău şi se creează un Mixel cu o personalitate unică şi amuzantă, astfel că poveştile haioase şi imprevizibile se ţin lanţ!

 

Dragonii: Apărătorii insulei

Serial nou. Premiera: luni, 3 februarie, la 19:42. Difuzare: în fiecare luni la 19:42, în fiecare sâmbătă la 16:20 şi în fiecare duminică la 07:55.

În cea de-a doua serie a serialului animat Călăreţii dragonilor, Dragonii: Apărătorii insulei, Sughiţ şi prietenii săi trebuie să îşi dovedească abilităţile, fiindcă urmează să-şi înfrunte inamici vechi, în timp ce un nou dragon ameninţă existenţa insulei. În acelaşi timp, echipa învaţă o lecţie importantă: şi dragonii au nevoie de atenţie!

 

Haideţi, tineri titani!

Serial nou. Premiera: sâmbătă, 10 februarie, la 18:15. Difuzare: de luni până vineri la 18:15 şi 14:30.

Cei cinci eroi din serialul Tinerii titani revin în cel mai nou succes născut din colaborarea Warner Bros. şi DC Comics, iar Robin, Raven, Starfire, Cyborg şi Beast Boy sunt mai haioşi ca niciodată! Când nu salvează lumea, cei cinci au parte de peripeţiile vieţii de zi cu zi a unor eroi adolescenţi nesupravegheaţi, iar acesta este şi subiectul seriei Haideţi, tineri titani!