Noutăţile Crime + Investigation™ din iunie

De: Mioara Tronaru / 23.06.2014, 08:00
Noutăţile Crime + Investigation™ din iunie
Crime + Investigation™ (CI) va difuza în iunie un nou sezon al serialului “Cine m-a bântuit“ şi noi episoade ale serialelor “Vânătorul de criminali”, “Soţii ucigaşe” şi “Ucigaşul vorbeşte”. Noul sezon “Cine m-a bântuit” va începe miercuri, 25 iunie.

“Cine m-a bântuit” va fi difuzat în fiecare miercuri, la 22:30, pe CI. Serialul explorează experienţele paranormale ale unor celebrităţi, cu scopul de a le oferi explicaţii. La începutul fiecărui episod, o vedetă va povesti despre experienţele ei înfricoşătoare şi o echipă, condusă de un medium, o va duce înapoi la locul bântuit pentru a descoperi adevărul. Chiar dacă serialul este plin de tensiune, există şi momente emoţionante, pentru că, în multe cazuri, există o legătură personală între fantomă şi vedetă.

“Vânătorul de criminali” continuă în iunie pe CI. Cu peste 380 de cazuri soluţionate şi o rată de succes de 92%, locotenentul Joe Kenda este un expert în domeniul său. În fiecare joi, la 22:30, Kenda şi echipa elucidează cele mai misterioase crime.

În plus, noi episoade din “Soţii ucigaşe” vor fi difuzate pe CI în fiecare marţi, de la 23:30. Serialul prezintă poveştile adevărate ale femeilor care şi-au ucis soţii, ducând prea departe jurământul “până ce moartea ne va despărţi”. Chiar dacă par să aibă totul, de la familii iubitoare la soţi devotaţi şi prieteni apropiaţi, soţiile îşi vor divulga intenţiile criminale şi metodele folosite pentru a-şi ucide partenerii de viaţă.

Noi episoade din “Ucigaşul vorbeşte” vor fi transmise în fiecare luni, la 22:30, pe CI. În fiecare episod, sunt prezentate poveştile unor crime din perspectiva criminalilor. Prin interviuri uimitoare, serialul “Ucigaşul vorbeşte” analizează motivele criminalului şi încercările lui de a păcăli poliţia şi judecătorii. Din perspectiva directă a făptaşului, telespectatorii pot afla ce se petrece în mintea unui criminal.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.