Noutăţile toamnei la Universal Channel

De: Nicoleta Nicolae / 30.08.2014, 08:00
Noutăţile toamnei la Universal Channel
Premiera exclusivă a serialului Aproape oameni (Almost Human), sezoane noi, în premieră, din CSI: Miami, Hawaii 5.0, Capcana minţii şi ultimele episoade din Dexter sunt noutăţile lunii septembrie, la Universal Channel!

Luna Octombrie aduce şi mai multă acţiune pe micul ecran, o dată cu premiera sezonului 3 al producţiei Arcaşul şi lansarea exclusivă a serialului Spionul cibernetic (Intelligence).

Aproape oameni, sezonul 1, care debutează exclusiv la Universal Channel cu două episoade difuzate pe 2 septembrie, la ora 22:00, este un serial plin de acţiune, plasat într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care poliţiştii şi androizii sunt parteneri în lupta împotriva criminalităţii. Aproape oameni îi are în distribuţie pe Karl Urban (Star Trek, Stăpânul inelelor), Michael Ealy (Celula teroristă, Parteneri cu bucluc), Minka Kelly (Friday Night Lights), Mackenzie Crook (Urzeala tronurilor, Piraţii din Caraibe), Michael Irby (Motivat să ucidă) şi actriţa nominalizată la Emmy Lili Taylor (Sub pământ S.R.L., Trăind printre demoni) şi îl are ca producător executiv pe laureatul cu Emmy J.J. Abrams (Fringe, Lost, Revolution, Person of Interest, Star Trek).

Rămânând tot în zona ştiinţifico-fantastică şi a înaltei tehnologii, Universal Channel aduce, în exclusivitate, încă un titlu de succes: Spionul cibernetic (Intelligence). Un serial de acţiune SF cu Josh Holloway, care va avea premiera marţi, 21 octombrie, la Universal Channel. Spionul cibernetic îl urmăreşte pe agentul Gabriel Vaughn (Josh Holloway), care stochează toate cunoştinţele din ciberspaţiu pe microcipul implantat în creierul lui. Datorită acestui microcip, Gabriel este prima fiinţă umană care se poate conecta la reţeaua globală de informaţii: el poate pătrunde în interiorul oricărui centru de date (data center) şi poate accesa orice fişier strict secret al serviciilor de informaţii, în misiunea sa de apărare a Statelor Unite de orice fel de duşmani.

Dacă vă era dor de Stephen Amell şi de săgeţile sale, Arcaşul se întoarce, toamna aceasta, cu episoade nou-nouţe la Universal Channel! Urmăriţi-l pe eroul cu glugă verde în sezonul 3 al serialului Arcaşul, care va avea premiera marţi, 21 octombrie, la ora 23:00, exclusiv la Universal Channel.

Sezonul 8 al serialului CSI: Miami, care debutează, în premieră la Universal Channel, cu două episoade difuzate vineri, 5 septembrie, de la ora 22:00, începe cu o situaţie tensionată pentru detectivul Eric Delko (Adam Rodriguez). După ce a fost împuşcat şi a dispărut la finele seriei anterioare, acum aflăm ce a păţit. În plus, în acest sezon, serialul va analiza relaţia dintre Calleigh (Emily Procter) şi Delko, viaţa personală a lui Horatio (David Caruso) şi poate va găsi şi un înlocuitor pentru Tara (Megalyn Echikunwoke) – odată cu debutul lui Eddie Cibrian în serial.

Sezonul opt al serialului Dexter începe, în premieră la Universal Channel, cu două episoade difuzate vineri, 12 septembrie, la ora 00:00, iar seria a patra din Hawaii 5.0 va avea premiera duminică, 14 septembrie, la ora 22:00.

În cel de al doilea sezon al producţiei Capcana minţii, care începe luni, 15 septembrie, la ora 22:00, numai la Universal Channel, excentricul Dr. Daniel Pierce (Eric McCormack) şi agenta FBI Kate Moretti (Rachael Leigh Cook) continuă să-şi folosească abilităţile pentru a dezlega noi cazuri complexe.