Nu-i place botoxul exagerat! Ce spune Botezatu despre femeia ideală!

Apropo.ro / 07.01.2015, 15:05
Nu-i place botoxul exagerat! Ce spune Botezatu despre femeia ideală!
Gazda show-ului “Supermodels by Cătălin Botezatu”, ce va începe în curând la Kanal D, are ochiul “format” în a repera frumuseţea masculină şi feminină şi este la fel de selectiv în alegerile personale ca şi în cele profesionale. Când vine vorba de criterii estetice, Cătălin Botezatu nu scoate din ecuaţie intervenţiile care să ajute natura, dar consideră că acestea trebuie făcute cu măsură.
“Nu sunt împotriva operaţiilor estetice, dar sunt împotriva buzelor botoxate exagerat şi a sânilor de dimensiunea unor pepeni. Atâta vreme cât femeile care nu fac parte din lumea modellingului pot să scape de unele complexe fizice prin intermediul operaţiilor estetice, este în regulă să şi le facă”, a declarat  Botezatu referitor la “fenomenul botox şi silicoane” care, în ultimii ani, se manifestă tot mai agresiv în rândul reprezentantelor sexului frumos din România.  De asemenea, designerul a precizat că în industria modei sunt interzise operaţiile estetice.  
 
Cum arată, de fapt, femeia ideală în accepţiunea celebrului designer? 
 
Foto: Kanal D
 
“Femeia frumoasă are părul lung, picioare zvelte, degete frumoase, naturaleţe şi farmec în atitudine şi gesturi”, a completat Cătălin Botezatu.  
 
Designerul îi va introduce în curând pe telespectatorii Kanal D în universul glamour al modei, dar şi în cel al competiţiei pentru titlul de Supermodel, prin intermediul show-ului “Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiune care va intra în curând în grila de programe a staţiei. Concurenţii, tineri de ambele sexe, vor fi nevoiţi să facă faţă provocărilor unui concurs de televiziune, dar şi restricţiilor şi canoanelor impuse de o carieră în modelling.