„Nu mai aruncati gunoaie, avem destule!”

Apropo.ro / 25.07.2008, 08:30
Cam asa suna un anunt postat in scara unui bloc. Genul acesta de anunturi sunt o gramada, tot asa cum gradina a ramas fara gard...

Cam asa suna un anunt postat in scara unui bloc. Genul acesta de anunturi sunt o gramada, tot asa cum gradina a ramas fara gard sau multi l-au sarit.

Unele dintre ele sunt chiar foarte amuzante si pline de ingeniozitate. Sunt scrise fie de o persoana binevoitoare, fie de cineva pus pe sotii.

Indicatoarele funny fac parte dintr-un alt segment, dar la fel de hilar ca si anunturile. Toate sunt "cu susu’n jos" si nimeni nu mai intelege nimic.

Romania poate fi tara tuturor intamplarilor, asa cum America este tara tuturor posibilitatilor, si tocmai datorita lucrurilor de zi cu zi care se intampla.

Nu cred ca se intampla doar la noi, dar daca cunoasteti si altele de acest gen da-ti-ne de veste sau postati-le pe albumul apropo.ro. Haide-ti sa ne amuzam impreuna!

cazare

anunt

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Peninsula!


 

Citeste si:

Supravietuitorul din fast-food

Supravietuitorul din fast-food

Un barbat din SUA a scapat doar cu rani minore dupa ce un autovehicul a intrat din plin in fast-foodul in care se afla, informeaza BBC News.

Atentie! Aligator in sezon de imperechere!

Atentie! Aligator in sezon de imperechere!

De cate ori nu ti s-a spus sa nu bagi mana printre gratiile custilor animalelor de la gradina zoologica sa nu te muste?

Cei mai

Cei mai "prosti de bubuie", la propriu! (video)

Petardele au fost realizate, teoretic, pentru a celebra un eveniment cum ar fi o aniversare, un Revelion, ceva! La prima vedere, deci, ceva pasnic.

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza