Nu o sa-ţi vină să crezi! Sofia Vergara a făcut destăinuirea vieţii ei!

Apropo.ro / 20.03.2013, 08:30
Nu o sa-ţi vină să crezi! Sofia Vergara a făcut destăinuirea vieţii ei!
În numărul anual "Shape Issue" al revistei "Vogue", Sofia Vergara povesteşte despre celebrul ei decolteu, dar şi despre modalitatea pe care a ales-o pentru a avea copii.

Sofia, în vârstă de 40 de ani, i-a explicat apoi reporterului ce pastile cu hormoni şi injecţii îţi face în cadrul procesului de crioprezervare a ovulelor. „Trebuie să am grijă la ce mănânc, pentru că-mi îngheţ ouăle!”, se pare că a fost prima frază pe care superba columbiană a rostit-o la întâlnirea cu redactorul „Vogue”, care a avut loc într-un restaurant.

„Vor să-mi recolteze cât de multe ovule se poate, pentru că produc multe, dar nu toate sunt bune. Trebuie să fie perfecte, perfecte, perfecte! Iubitul meu are 37 de ani, e mai tânăr decât mine şi n-a avut niciodată copii”, a spus ea.

„Am 40 de ani, am avut un copil şi port mărimea 32F la sutien. Şi da, sunt adevăraţi!”. Actriţa a continuat: „Când sunt falşi, dacă îţi scoţi sutienul, sânii sunt tot acolo, perfecţi! În cazul meu nu e aşa, deci trebuie să-i ridic. Îmi fac rochii speciale, care să le ofere susţinere în partea de sus.”