Nu rata cea mai tare petrecere Playboy din 2014!

Apropo.ro / 26.09.2014, 12:11
Nu rata cea mai tare petrecere Playboy din 2014!
În decembrie 1953, a apărut primul număr al revistei Playboy. Fondatorul publicaţiei, Hugh Hefner, a ţintit sus. Pentru prima sa coperta, acesta a ales-o pe Marilyn Monroe, simbol al frumuseţii şi senzualităţii.

De-a lungul anilor, vedete precum Madonna, Sharon Stone, Charlize Theron, Pamela Anderson, Kim Kardashian, Lindsay Lohan şi Kate Moss au acceptat să pozeze pe coperta revistei cu iepuraşi. Frumuseţe, senzualitate şi, bineînţeles, iepuraşii sexy au devenit elementele identitare ale Playboy în cei 60 de ani de existenţă.

După 60 de ani, istoria se scrie în continuare. Pentru a celebra cea mai apreciată revistă pentru domni, te aşteptăm sâmbătă, 27 septembrie, în Restaurant A G O (Şos. Nordului 7-9). Playboy 60 Years Anniversary Party îşi propune să sărbătorească cele şase decenii de existenţă a revistei printr-o seară incendiară.

Nelipsiţii iepuraşi te întâmpină la intrare şi abia aşteaptă să se fotografieze alături de tine. În plus, ţi-au pregătit o mulţime de surprize care să treacă în revistă cele mai importante momente din istoria Playboy. Pentru că nu se putea altfel, playmate-urile Playboy România vor fi prezente şi te vor invita să petreci alături de ele o seară de neuitat.

Nu rata cea mai tare petrecere Playboy din 2014!  Vino şi tu! Ia-ţi prietenii şi hai să te distrezi!

Sâmbătă, 27 septembrie, Restaurant A G O, Şos. Nordului 7-9, de la ora 21:30.

http://www.agorestaurant.ro/

Pentru rezervări: tel. 0730 30 30 30