Mel B: „Nu sunt dependentă de sex, nu sunt alcoolică ”

De: Cristiana Trifu / 31.08.2018, 12:16
Mel B: „Nu sunt dependentă de sex, nu sunt alcoolică ”
O vedetă îndrăgită la noi neagă dependenţa de alcool ori de sex şi mărturiseşte pentru ce se tratează.

Fosta componentă a trupei Spice Girls, Mel B a negat ştirile care susţineau că ar fi tratată pentru dependenţă de alcool şi de sex şi a explicat, la The Ellen DeGeneres Show, că cere ajutorul medicilor, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer.

„Nu sunt alcoolică, nu sunt dependentă de sex” a spus cântăreaţa în emisiunea The Ellen DeGeneres Show.

„Am fost împreună cu aceeaşi persoană timp de 10 ani şi a fost destul de intens”, a explicat Mel B. Cântăreaţa a arătat că a început să facă terapie după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer, în urmă cu nouă ani şi lucrurile s-au schimbat pe măsută ce relaţia ei personală a devenit mai intensă. Cântăreaţa s-a despărţit în 2017 de Stephen Belafonte pe care l-a acuzat de abuzuri şi ameninţări pe tot parcursul mariajului.

„Ultimele şase luni au fost incredibil de grele pentru mine”, spune artista, „Uneori e prea greu să fac faţă emoţiilor, dar problema nu a fost niciodată sexul sau alcoolul, e dincolo de asta. Sunt perfect conştientă că am depăşit un moment de criză. Nimeni nu mă cunoaşte mai bine decât mine, şi mă descurc cu asta”, scrie mediafax.ro.