Nuntă princiară! Carl Philip al Suediei s-a căsătorit cu iubita sa, un model de bikini

De: Nicoleta Nicolae / 15.06.2015, 10:23

Nuntă princiară! Carl Philip al Suediei s-a căsătorit cu iubita sa, un model de bikini
Încă un basm a devenit realitate. O fostă starletă de reality-show, model de bikini, a devenit prinţesă cu acte în regulă.


Sofia Hellqvist şi prinţul Carl Philip al Suediei s-au căsătorit, iar de la nuntă nu au lipsit capete încoronate.

Ceremonia religioasă a fost simplă şi scurtă, de numai 45 de minute, dar a respectat întocmai toate regulile de protocol. Oricum, pentru miri nici nu conta eticheta. Spre deosebire de alte cupluri regale, ei au avut priviri doar unul pentru celălalt, sorbindu-se din ochi în permanenţă. Iar prinţul de 36 de ani a fost surprins ştergându-şi lacrimile de emoţie, potrivit dailymail.co.uk.

Când au fost probleme cu inelele, care se încăpăţânau să nu intre pe deget, atmosfera a fost salvată de râsul sănătos al Sofiei, în timp ce Carl Philip s-a strâmbat şi a ridicat ochii spre cer.

Casa regală britanică a fost reprezentată de prinţul Edward şi de Sophie de Wessex. Din Olanda şi Belgia au venit reginele Maxima şi Mathilde, fără soţii lor, în timp ce Margrethe a Danemarcei a venit cu fiii săi, Frederik şi Joachim, iar Sofia, soţia regelui Norvegiei, a fost însoţită de prinţul moştenitor Haakon, cu jumătatea lui Mette-Marit, şi de prinţesa Martha-Louise.