Nunţile anului 2015 din showbizul românesc

De: Nicoleta Nicolae / 17.01.2015, 13:00
Nunţile anului 2015 din showbizul românesc
Anul 2015 se anunţă unul plin de dragoste şi de promisiuni. Iată cine sunt celebrităţile din România pregătite să facă marele pas în acest an!

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt pregătiţi

După o relaţie de câţiva ani, iată că a venit şi momentul în care Radu Vâlcan să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Adela Popescu. Anunţul a fost făcut la sfârşitul anului trecut chiar de cei doi.

 “Cum ne-am cunoscut am tot povestit. Dar ce nu am spus niciodată este faptul că, încă de la început, am ştiut, cumva, că vom ajunge în acest moment. Unul plin de emoţie, în stare pură cum a zis ea. Este o nouă etapă, o treaptă pe care urcăm mai maturi. Sunt emoţii pe care am vrut să le împărtăşim cu voi.”, a povestit actriţa pe blogul său.

 “E prea frumos inelul pe care l-am primit ca să nu mă laud cu el. Plus că sigur cineva l-ar fi văzut şi ar fi scris despre asta într-un mod eronat, poate. Aşa că… dragii mei vreau să aflaţi de la mine. Am spus DA din toată inima! Într-o zi frumoasă de toamna, în oraşul în care am ieşit pe ascuns pentru prima dată împreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu. Suntem fericiţi şi am vrut să ştiţi”, a mai spus actriţa. Aşteptăm în curând şi detaliile despre nuntă.

Anca Serea şi Adi Sînă nu vor o nuntă clasică

Sunt de patru ani împreună şi au o familie frumoasă, cu patru copii, doi din prima căsătorie a Ancăi, şi încă doi, mai mici, din relaţia lor. Adi Sînă şi Anca Serea nu s-au căsătorit până acum, nici civil şi nici religios, dar sunt pe cale să o facă!

“Nu va fi o nuntă clasică, probabil o vom face la un consulat, în afara ţării, doar noi, copiii, mama şi fratele meu. Pe listă ar fi Venezia şi Londra! Vom face nunta cât mai curând posibil, până în vară, în funcţie de concertele lui Adi”, a spus Anca pentru ApropoTV.ro.

“Adi m-a mai cerut o dată la începutul relaţiei noastre, dar în noaptea de Revelion, când eram în Egipt, la Sharm el-Sheikh, m-a cerut din nou în căsătorie. El era pe scenă şi la 12 noaptea când priveam artificiile, mi-a şoptit la ureche dacă vreau să fiu soţia lui! E o amintire frumoasă!”, ne-a mai mărturisit Anca.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, petrecere la piscină

Vedeta Kanal D şi iubitul ei Tavi Clonda par mai îndrăgostiţi ca niciodată. Gabriela a primit deja inelul de logodnă de la iubitul ei, într-un cadru extrem de romantic, la Veneţia, cu ocazia împlinirii unui an de relaţie. Cei doi sunt hotărâţi să-şi unească destinele anul acesta.

„De Sărbători, eu şi Tavi am vorbit despre căsătorie şi am decis împreună că nu mai este cazul să aşteptăm. Ne iubim foarte mult, ne-am mutat în casa noastră, este normal să intrăm în rândul lumii, ca soţ şi soţie!”, a declarant Gabriela Cristea pentru Wowbiz.ro. “ Am discutat şi cu familia lui Tavi şi am ajuns la concluzia că indicat ar fi ca întregul eveniment să aibă loc în toamnă, cel mai probabil în luna octombrie, pentru a-i avea aproape pe toţi prietenii alături! Ceremonia religioasă o vom face la o biserică din apropierea locuinţei noastre, iar petrecerea o vom ţine la un restaurant care va avea piscină, întrucat eu ador party-urile în aer liber”, a mai spus ea.

Raluca Lăzăruţ va avea doi naşi celebri

De mai bine de un an, Raluca Lăzăruţ trăieşte o poveste de dragoste alături de un om de afaceri stabilit de mulţi ani în America. A fost cerută de soţie şi s-a mutat deja definitiv în Statele Unite.

Se pare că nunta va avea loc anul acesta în Bali, iar naşii vor fi Adelina şi Cristi Chivu.

„Din ce am înţeles, nunta va avea loc la vară şi naşa încearcă să o convingă pe viitoarea fină că Bali ar fi cel mai bun loc pentru unirea destinelor. Este un loc la care Adelina ţine foarte mult”, a dezvăluit o sursă din apropierea Ralucăi pentru Libertatea.ro

Ştefan Stan trece de la Vocea României, la Vocea Dragostei  

Ştefan Stan se pregăteşte şă-şi pună şi el pirostriile în acest an. Se pare că artistul a cerut-o deja de soţie pe actuala lui iubită, Didi, dăruindu-i un superb inel de logodnă, conform site-ulului WOWbiz.ro.

„Planul lui era unul bine pus la punct: să o ceară de nevastă pe iubita lui, Didi, chiar în noaptea de Crăciun. Atât de entuziasmat a fost de planul lui, încât imediat ce a ajuns acasă şi s-a văzut în faţa iubitei s-a pus în genunchi şi… a cerut-o. Asa, pe loc, fără inel, fără nimic”, a dezvăluit un apropiat al artistului. Inelul nu a întârziat să apară pe degetul iubitei artistului: unul din aur roz, cu diamant, bijuterie pentru care a scos din buzunar aproximativ 2.000 de euro, scrie aceeaşi sursă.