O concurentă din New Delhi participă la „Next Star”

Apropo.ro / 08.10.2014, 13:56
O concurentă din New Delhi participă la „Next Star”
De Next Star s-a auzit până în India, iar faptul că a fost selectată să participe în cel de-al patrulea sezon al emisiunii a fost unul dintre cele mai fericite momente din viaţa lui Aditi Yier, o fetiţă din New Delhi care speră să câştige trofeul emisiunii Next Star şi marele premiu, de 20.000 de euro.
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
Doi dansatori care au nu mai puţin de 84 de trofee şi medalii câştigate la concursuri vor să-şi completeze impresionanta colecţie cu încă o distincţie şi arată că întotdeauna te poţi autodepăşi. Copiii românilor sunt extraordinari, de asta s-au convins şi producători celebri de la Hollywood care au avut ocazia să lucreze cu ei.
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
O fetiţă carismatică şi foarte talentată, care a avut şansa să apară în aceleaşi producţii cu Kevin Costner şi Matt Damon arată la Next Star cât este de înzestrată. Emoţiile trăite de membrii juriului în timpul momentelor artistice oferite de toţi concurenţii, fie că este vorba de muzică uşoară, muzică populară sau actorie fac aproape imposibilă alegerea unui singur finalist.