O concurentă vine la „Next Star” cu febra 39

De: Pusa Toader / 15.10.2014, 13:54
O concurentă vine la „Next Star” cu febra 39
Mici sunt copiii de la „Next Star”, dar mare le este pasiunea pentru muzică, dans sau teatru, iar ei sunt hotărâţi să performeze la cele mai înalte cote, ca să-i impresioneze pe membrii juriului şi să-i convingă că merită un loc în finala show-ului de joi seara.

La fel este şi Antonia, o fetiţă de nouă ani din Adjud, care a avut nenorocul să răcească cu doar câteva zile înainte de a urca pe scena „Next Star”. Starea ei de sănătate s-a agravat în ziua show-ului, astfel că, înainte de a urca pe scenă, fetiţa avea o temperatură de 38,9 de grade.

Cu toate acestea, Antonia şi-a dorit foarte mult să poată performa. Dacă aşa s-a şi întâmplat, telespectatorii vor afla joi, de la 20.30, la Antena 1.

Foto: Antena 1

Starea fetei i-a amintit lui Connect-R de unul dintre cele mai dificile momente prin care a trecut, un accident de maşină din cauza căruia a suferit două fracturi la mână.

„După ce m-au operat şi mi-au pus ghipsul, l-am sunat pe impresarul meu şi i-am spus ca eu vreau să merg la concertul la care trebuia să ajung înainte de accident. Şi chiar aşa m-am dus, cu mâna ruptă pentru că ştiam că lumea mă aştepta la concert”, mărturiseşte Connect-R.

Foto: Antena 1

Ce alţi copii vor veni să-şi demonstreze talentul pe scena „Next Star” rămâne de văzut în ediţia de joi seara, 16 octombrie, de la 20.30, la Antena 1. Cert este că numere de actorie, de dans şi voci de excepţie vor îngreuna decizia juriului de a alege doar un câştigător care să meargă în marea finală.