O cunoscută artistă, cu arcada spartă şi braţul rupt. Ipostaze şocante – FOTO

De: Cătălina Matei / 06.07.2016, 11:19
O cunoscută artistă, cu arcada spartă şi braţul rupt. Ipostaze şocante - FOTO
O cunoscută artistă de la noi a publicat pe site-ul ei o serie de fotografii în care apare în ipostaze şocante.

Mai exact, cu mâna ruptă, faţa acoperită de sânge, arcada spartă, nasul rupt, etc.

Din dorinţa de a-i învăţa pe oameni cum să se ferească de accidente atunci când practică un anumit sport, Patricia Cimpoiaşu de la tupa Amadeus a scris despre câteva experienţe personale. Astfel, vedeta prezintă o serie de accidente pe care le-a trăit.

“Neatenţia şi lipsa echipamentului sau a protecţiei în sport te poate costa. Află la ce riscuri ne supunem şi care sunt traumatismele sportivilor în faţa neglijenţei, fie că suntem amatori sau sportivi de performanţă. Acest articol va fi un pic mai dur, dar poate că experienţele mele mai puţin plăcute vă vor ajuta cândva.

Am fost întotdeauna o fire mai zvăpăiată. Făceam şi boacăne, dar mai mult mă ambiţionam să par viteaza. Îmi plăcea să fiu activă mereu. Nu mă lăsam până nu realizam acel ceva. Mi-am spart capul când eram foarte mică… asta a fost prima vizită la Spitalul de Urgenţe. Mi-au cusut degetul mare de la picior pe viu, apoi mi-am rupt o mână, aveam genunchii praf de la sariturile cu rolele. Mi-am rupt nasul, mi-am spart toţi dinţii din faţa şi tot aşa… Apoi am avut o perioadă în care nu prea mi se mai întâmpla nimic. În liceu şi facultate am stat departe de orice pericol. Nu îmi permiteam să mă accidentez datorită studiului la violoncel”, a scris Patricia Cimpoiaşu de la tupa Amadeus.