O cunoscută vedetă, acuzată de hărţuire sexuală. Perversiunile la care a fost supus bodyguard-ul

De: Cristiana Trifu / 09.11.2017, 13:39
O cunoscută vedetă, acuzată de hărţuire sexuală. Perversiunile la care a fost supus bodyguard-ul
O companie de bodyguarzi ameninţă că o va da în judecată pe vedetă pentru hărţuirea unora dintre gărzile sale de corp, Michael Anello, directorul companiei Anello Security and Consulting din Los Angeles, este cel care ar putea lansa acţiunea în justiţie,

Acuzaţiile privesc perioada în care Mariah Carey  a folosit serviciile acestei companii de bodyguarzi, între iunie 2015 şi mai 2017.

Anello povesteşte cum cântăreaţa îl umilea în mod repetat, numindu-l „skinhead”, „nazist”, „membru al Ku Klux Klan” sau „suprematist alb” şi cum aceasta nu „voia să fie înconjurată decât de bărbaţi de culoare, niciodată de albi”.

El a adăugat că, în timpul unui sejur la Cabo San Lucas în Mexic, Mariah l-ar fi rugat să vină în camera sa să mute un bagaj. Odată ajuns în cameră, el a dat de artistă îmbrăcată într-o lenjerie transparentă. Anello povesteşte că a încercat să scape din această situaţie jenantă, însă diva l-ar fi forţat să mute valiza. Michael Agnello a părăsit apoi camera, povestind că nu a existat niciun contact fizic între el şi cântăreaţă.

Anello susţine, de asemenea, că artista îi datorează peste 220.000 de dolari pentru plata salariilor.