O mai ţii minte pe „Micuţa Picasso”? Acum este o mămică tare sexy – FOTO&VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 06.05.2016, 13:08
O mai ţii minte pe „Micuţa Picasso”? Acum este o mămică tare sexy – FOTO&VIDEO
Pictoriţa Alexandra Nechita, poreclită în copilărie „Micuţa Picasso”, datorită picturilor ei care s-au vândut cu sute de mii de dolari, a avut o evoluţie formidabilă.

Artista în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în 2014 cu designerul Dimitry Tcharfas, iar acum este mămica unei fetiţe în vârstă de 1 an, pe nume Tevvy.

Alexandra şi Dimitry formează un cuplu de mai bine de opt ani. După nuntă cei doi îndrăgostiţi s-au mutat împreună într-o casă construită în stil englezesc din Los Angeles. Locuinţa i-a aparţinut cântăreţului Mark McGrath, care le-a vândut-o celor doi contra a 1,25 de milioane de dolari.

Recent, într-un interviu realizat de faimoasa Oprah, Alexandra Nechita, care în prezent are un atelier de pictură în Los Angeles, a declarat: „Am fost extrem de norocoasă să pot trăi extrem de bine din arta mea şi să pot asigura existenţa familiei mele. Acesta a fost cu adevărat cel mai mare dar pentru mine”.

Alexandra Nechita s-a născut la Vaslui, la 27 august 1985, la trei luni după ce tatăl său, Niki Nechita, s-a refugiat din România comunistă, în Statele Unite ale Americii. Viorica Nechita, şi mica Alexandra au reuşit să se alăture soţului, respectiv tatălui, abia după doi ani. Părinţii Alexandrei fuseseră persecutaţi sub regimul comunist din România.

Foto Facebook