O mai ţineţi minte pe Mădălina Drăghici? Ce i s-a întâmplat şi cum arată acum actriţa de telenovele

Apropo.ro / 02.06.2015, 09:28
O mai ţineţi minte pe Mădălina Drăghici? Ce i s-a întâmplat şi cum arată acum actriţa de telenovele
Mădălina Drăghici, blonda superbă care a făcut ravagii în telenovela “Iubire şi onoare", se pregăteşte să devină mămică pentru prima oară în viaţa sa.

Căsătorită din vara lui 2012 cu avocatul Ovidiu Pop, actriţa se pregăteşte pentru cel mai solicitant rol din viaţa sa, cel de mamă.

“Da, sunt însărcinată. Am împlinit trei luni şi jumătate. Am tăcut până acum şi n-am suflat nicio vorbă despre sarcina mea pentru că m-am temut de perioada critică. Acum am depăşit-o şi mă simt minunat. Nu am avut probleme majore, doar greturi şi alte stări specifice începutului de sarcina. Am fost şi la ecograf, da. Părea fetiţă, însă medicul ne-a spus că poziţia nu a fost strălucită şi nu ne poate garanta sexul bebeluşului. Merg în continuare la lucru, aş vrea să muncesc până spre 7- 8 luni. Cât despre pofte, ce să vă spun, eu sunt atât de o pofticioasă încât, acum, nu ştiu dacă poftele mele sunt de la sarcină sau de la felul meu de a fi”, a declarat Mădălina Drăghici, actualemente Pop, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.