O prezentatoare a Ştirilor PRO TV se mărită cu un fost premier!

Apropo.ro / 16.12.2013, 10:23



O prezentatoare a Ştirilor PRO TV se mărită cu un fost premier!
Prezentatoarea ProTV de la Chişinău, Angela Gonţa, părăseşte pupitrul ştirilor şi se mărita cu fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat.


Angela Gonţa a anunţat că în curând se va căsători cu politicianul Vlad Filat, iar pentru a evita eventualele conflicte de interese, aceasta a decis să renunţe la funcţia de prezentator al Ştirilor PRO TV Chişinău.

„Dragi prieteni, Sunt momente in viata cand trebuie sa iei o decizie si sa mergi inainte. Astazi vreau sa impartasesc cu voi o veste fericita: impreuna cu Angela Gonta am decis sa anuntam publicul larg despre casatoria noastra. Sunt fericit ca in aceasta decizie importanta am sustinerea copiilor, familiei si a prietenilor. inteleg foarte bine interesul pe care il va starni acest eveniment, insa venim cu rugamintea de a ne fi respectata intimitatea acestui pas atat de important din viata noastra. Pentru o informare cat mai corecta despre acest moment important, atat pentru noi cat şi pentru cei dragi din jurul nostru, vom pune noi la dispozitia presei, cat de rapid posibil, fotografii si informatii legate de acest eveniment. Cu multumiri, Vlad Filat”, a scris si fostul premier pe pagina sa de Facebook.