O prezentatoare TV, pălmuită în direct de către un spectator

De: Cătălina Matei / 02.12.2014, 08:24
O prezentatoare TV, pălmuită în direct de către un spectator
Incidentul a avut loc în direct, în timpul unei emisiuni extrem de urmărită în India, “Raw Star”. Prezentatoarea show-ului a fost agresată de către un bărbat din public, furios pe vestimentaţia multe prea provocatoare a femeii.

Gauhar Khan este unul dintre cele mai cunoscute modele din India. Bineînţeles,  a apărut şi în câteva producţii marca Bollywood, iar din vara acestui an prezintă emisiunea “Raw Star”, unul dintre cele mai populare show-uri de talente din India.

Însă apariţia ei în ediţia de săptămâna trecută, într-o rochie scurtă şi mulată pe corp, a stârnit reacţii violente din partea unui spectator prezent  pe platoul de filmare. Bărbatul a fost oripilat de “indecenţa” de care a dat dovadă Gauhar Khan şi, după ce a  reuşit să păcălească vigilenta agenţilor de pază, s-a suit pe scenă şi a pălmuit-o pe tânără. „Fiind musulmancă, nu ar fi trebuit să poarte o rochie atât de scurtă”, a spus atacatorul.

 

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a fost reţinut şi este cercetat pentru atac. Prezentatoarea atacată a început să plângă şi a putut să îşi reia emisiunea abia la o oră după acest incident.