O selecţie unică de interviuri din emisiunile În dialog cu Oprah

De: Mioara Tronaru / 19.10.2013, 09:00
O selecţie unică de interviuri din emisiunile În dialog cu Oprah
Începând din 28 octombrie, în ficare luni, de la ora 21.00, pe TLC.

Vrei să afli detalii spumoase despre relaţia Rihannei cu fostul său iubit, Chris Brown? Sau adevărul din spatele poveştii de dragoste dintre Beyonce şi Jay-z? Ştiai că Jane Fonda a fost colegă cu Marilyn Monroe la şcoala de actorie, că Greta Garbo a ajutat-o să capete încredere în propriul corp înotând împreună şi că a învăţat să îşi învingă temerile cu ajutorul lui Katharine Hepburn?

TLC prezintă acum o selecţie unică de interviuri din emisiunile În dialog cu Oprah şi Oprah: Master Class. Pregătiţi-vă să aflaţi totul despre viaţa personală a vedetelor de la Hollywood, a unor lideri politici care au marcat istoria umanităţii, a campionilor sportivi sau a unor persoane ale căror convingeri au schimbat societatea!

În dialog cu Oprah este un program de interviuri în care Oprah Winfrey iese din studio pentru întâlniri şi discuţii aprofundate, captivante, cu lideri de opinie, vedete şi familii din viaţa reală. În această serie, Oprah se întâlneşte cu Beyoncé, vedetă cu mai multe discuri de platină şi 17 Premii Grammy la activ, pentru o discuţie derulată la London NYC din New York, apoi o vizitează pe Fergie, solista trupei Black Eyed, care vorbeşte deschis despre sexualitatea ei şi modul cum a reuşit să depăşească dependenţa de metamfetamină. Oprah stă de vorbă şi cu legendarul prezentator de talk show-uri nocturne, David Letterman, pe care îl întâlneşte la Universitatea Ball State din Muncie, Indiana, după care ajunge în Barbados, locul natal al Rihannei, cu care poartă o discuţie rar întâlnită, fără rezerve. Lista interlocutorilor celebri ai lui Oprah este completată de multe alte nume, printre care Drew Barrymore, Jennifer Hudson, Sheryl Sandberg, Usher, Paula Deen şi LL Cool J.

Master Class dezvăluie poveşti necunoscute, spuse chiar de cele pe care credeam că le cunoaştem cel mai bine: vedetele. Aleşi personal de Oprah Winfrey, aceşti maeştri moderni ne împărtăşesc cele mai bune lecţii primite de la viaţă, vorbind despre eşecuri, triumfuri, dezamăgiri şi inimi zdrobite. Sincer şi adevărat, Jay-Z descrie ascensiunea lui neaşteptată de la viaţa grea din Brooklyn până la statutul de star internaţional. Dr. Condoleezza Rice ne spune cum educaţia, idealurile şi viziunea ei au ajutat-o să îşi câştige un loc în istorie. V-aţi întrebat vreodată cum ar fi ca Simon Cowell să îşi facă autocritica? Celebrul „judecător” îşi îndreaptă acum ochiul critic spre sine şi ne arată ce a învăţat din momentele lui de eşec şi de succes. Autoare de poezie şi proză, Dr Maya Angelou explorează misterele procesului ei de creaţie, puterea cuvintelor şi modul în care dragostea ne eliberează pe toţi.