O vacanţă fără griji

De: Mioara Tronaru / 23.06.2014, 14:16
O vacanţă fără griji
A venit vara şi cu toţii avem planuri mari de vacanţă!

Fie că alegem să mergem la munte sau la mare, vacanţa trebuie să fie doar pentru noi, să ne bucurăm, să ne relaxăm şi să ne încărcăm bateriile. Şi pentru ca vacanţa ta să fie lipsită de probleme îţi vine în ajutor cardul de vacanţă 9695!

Cardurile de vacanţă sunt modalitatea prin care tu te asiguri că orice s-ar întâmpla rău cu maşina ta în vacanţă, acest lucru nu te va afecta. Cu cardul de vacanta 9695, problemele se vor rezolva în cel mai scurt timp şi astfel îţi poţi continua în linişte călătoria.

Cum funcţionează cardurile de vacanţă 9695? Cumpără tipul de card care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale. Vizitează www.9695.ro sau sună la *9695 ori 021 9695 şi un operator te va ajuta să îţi activezi serviciile auto. Acestea vor fi disponibile în maxim 24 ore de la activare, având un termen de valabilitate de 15 zile de la momentul activării. Îţi poţi activa oricând cardul de vacanţă, astfel încât să beneficiezi de serviciile oferite de fiecare dintre ele exact atunci când ai nevoie.