O vedetă din showbiz-ul românesc a pozat extrem de sexy

Redacția / 15.10.2012, 13:00
Este o roșcată focoasă din showbiz-ul românesc care se pregătește pentru cel mai mare concurs de dans din România. Ea s-a pozat sexy în timpul antrenamentelor.

Bianca Drăgușanu a profitat de timpul liber dintre antrenamentele de la „Dansez pentru tine”, emisiune la care va participa în noul sezon, și s-a pozat sexy, așa cum doar ea știe să o facă.

Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu, la repetițiile de la „Dansez pentru tine”

Bianca a postat două imagini cu ea pe contul ei de Facebook, iar admiratorii nu s-au lăsat așteptați. În câteva ore, imaginile cu roșcata dansatoare au adunat mii de like-uri din partea fanilor, semn că sunt entuziasmați de look-ul ei și așteaptă cu nerăbdare să o vadă în concurs.

Bianca Drăgușanu s-a pozat într-o costumație ca de cabaret, cu corset și o fustă lungă ce îi lăsa totuși, în față, picioarele la vedere.

Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu, pe platourile de filmare din Buftea

Nu mai este mult până când emisiunea „Dansez pentru tine” va începe cu un nou sezon, pe micul ecran – 26 octombrie 2012.

În sezonul 13 îi vom vedea pe ringul de dans pe Bianca Drăgușanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniță, Daniel „Max” Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan și Șerban Copot – Hienă de la Animal X.