„Oamenii cu topoare” se întorc pe History cu un nou sezon

Apropo.ro / 10.01.2015, 05:00
„Oamenii cu topoare” se întorc pe History cu un nou sezon
History va difuza un nou sezon din „Oamenii cu topoare”. Cel de-al şaptelea sezon va fi lansat pe 11 ianuarie şi va fi transmis în fiecare duminică, la 21.00.
În sezonul 7, oamenii şi megautilajele se confruntă într-o exploatare forestieră de amploare. De la Nord-Vestul Pacificului, până la Sud, fiecare echipă are un singur ţel: aurul verde în valoare de milioane de dolari. Pericolul îi pândeşte permanent pe aceşti temerari care riscă totul zi de zi pentru cherestea.
 
În Washington, campionul Rygaard Logging s-a întors pregătit să îşi apere titlul, însă păstrarea poziţiei nu va fi uşoară. Tatăl lui Gabe s-a retras în cadrul sezonului anterior, ceea ce înseamnă că în acest sezon Gabe începe treaba cu o echipă de ţapinari formată de la zero. După ce debutul se dovedeşte a fi dificil, Gabe este obligat să îl aducă pe fratele său mai mare Jason. Când lucrurile merg bine, cei doi sunt o forţă de neoprit, dar când apar problemele, cei doi se infierbântă atât de tare încât aproape se bagă în spital. Pentru a pune paie pe situaţia deja explozibilă, nou venitul din acest an, Oakes Logging, intenţionează să îl detroneze pe campionul din ultimii doi ani, echipa sa invadând-i literalmente locul de muncă. Astfel, o dispută sângeroasă ia naştere.
 
Foto: History
 
În Alaska, după întreruperea activităţii de anul trecut, Papac Alaska este pregătit să îşi învingă rivalii şi să îşi recâştige poziţia fruntaşă în clasament. Pentru a reveni în joc, Mike Papac accepta una dintre cele mai periculoase sarcini din istoria companiei; o sarcină care deja a scos din joc două megautilaje de exploatare forestieră şi care este considerată de mulţi ca fiind de ne-realizat.
 
În sud, Shelby Stanga primeşte o comandă care l-ar putea transforma în milionar, dar când asistenta sau de încredere, Belinda, este accidentată, Shelby aproape că este depăşit de situaţie. Pe cealaltă parte a braţului râului, nou veniţii Ron Jones şi fratele său geamăn Don Ax-Cut Timber vor să profite de slăbiciunile lui Shelby şi să îşi facă un nume în jocul periculos din mlaştina de exploatare forestieră Cypress.
 
Foto: History
 
În Florida, echipa Dreadknots pierd teren în bătălia cu echipa Chapman, care este mai bine echipată şi cu mai multă experienţă. Câştigătorul luptei va controla exploatarea forestieră din toată jumătatea nordică a Floridei.
Serialul „Oamenii cu topoare” spune povestea celor care îşi riscă viaţa pentru a asigura Americii cheresteaua atât de necesară – şi în acest nou sezon, şapte echipe se confruntă în cel mai dur sezon din viaţa lor. Ţapinarii sunt pregătiţi să rişte totul şi să facă imposibilul, pentru a câştiga şi pentru a-şi spune povestea mai departe.