Oana Roman, în război cu presa: „Nemernicii au scris că sunt operată de urgenţă”

De: Cătălina Matei / 12.05.2014, 10:21
Oana Roman, în război cu presa:
Oana Roman a trecut printr-o operatie foarte dificilă săptămână trecută, aşa cum a mărturisit singură pe Facebook.


Oana Roman a dezvăluit pe o reţea de socializare că a trecut prin cele grele momente din viaţa ei şi a învăţat că doar familia este cea care contează cu adevărat în viaţă.

“În ultima săptămână, am trecut printr-o cumpană a vieţii şi nu exagerez cu nimic când spun asta! Probabil mulţi s-au întrebat de ce nu am mai postat nimic pe această pagină! Acum nu scriu pentru a mă plânge sau pentru a-mi etala public suferinţa! Am trecut prin momente grele, am suferit o intervenţie chirurgicală complicată şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi a unui doctor minunat dar şi al familiei mele, sunt pe drumul cel bun! Aceste zile petrecute la reanimare şi în spital m-au făcut să realizez şi mai mult că nimic pe lumea asta nu contează mai mult decât sănătatea şi familia!”, s-a confesat Oana.

Problema e că presa a preluat această informaţie, susţinând că Oana Roman se află acum la urgenţă. Iată şi reacţia ei, destul de virulentă.


“Am scris aici că am suferit o intervenţie chirurgicală săptămâna trecută! Asta din respect pentru voi cei care îmi trimiteţi mesaje, mă urmăriţi şi-mi uraţi mereu lucruri frumoase! Toată presa în frunte cu nemernicii de la Rtv au scris azi că sunt operată de urgenţă şi că mă aflu la reanimare, …! Eu sunt acasă de ieri şi mă recuperez! Păi să nu-ţi fie silă şi lehamite, să nu-ţi vină să dai de pământ cu astfel de iresponsabili fără niciun Dumnezeu care pot scrie aşa ceva!!!!! S-au speriat prietenii, rudele, m-au sunat să mă întrebe ce caut iar la spital… asta pentru că nişte demenţi fără morală şi conştiinţa au pus un titlu care să le aducă audienţa! Le-ar conveni poate să şi mor că ar avea de aberat şi comentat, preţ de o săptămână! Mi-e rusine că trăiesc printre astfel de oameni!”, a scris Oana Roman.