Oana Zăvoranu, faţă în faţă cu Măruţă luni la “Happy Hour”

Apropo.ro / 14.01.2013, 12:11
Oana Zăvoranu, faţă în faţă cu Măruţă luni la “Happy Hour”
După ani de zile de ironii îndurate de la distanţă, Oana Zăvoranu vine la “Happy Hour” să-l înfrunte faţă în faţă pe Măruţă!

În ediţia de azi, de la 17.30, Oana vine pe Happylica. Cum va decurge marea împăcare şi ce surprize aMaruţe i-a pregătit prezentatorul “Happy Hour”, telespectatorii PRO TV vor afla în ediţia de luni.

Şi tot atunci, Coco Chanel, curcanul de companie al lui Măruţă, îşi face debutul în lumea bună a Bucureştiului. După ce Iulia Albu şi-a luat găină… de companie şi cu pedigree, Măruţă a decis că e timpul să afle pe pielea lui care sunt fiţele de Capitală. Împreună cu Mircea Solcanu, Alex Velea şi Romică Ţociu, toţi însoţiţi de înaripate mondene de companie, Măruţă iese în haine de firmă şi bate cafenelele din mall. “Când îl scot pe curcanul Coco Chanel (C.C. pentru prieteni) în oraş, parcă lumea arată altfel. Mai ales când ies la mall şi dau peste alţi posesori de fiţe cu pene! Coco Chanel al meu s-a împrietenit rapid cu înaripatele lui Romică Ţociu, Mircea Solcanu şi Alex Velea”, glumeşte Măruţă.