Octavia Geamănu petrece Crăciunul şi Revelionul la locul de muncă… al iubitului!

De: Cătălina Matei / 23.12.2013, 00:00
Octavia Geamănu petrece Crăciunul şi Revelionul la locul de muncă... al iubitului!
Ce nu face omu’ din dragoste?! Prezentatoarea Observatorului Special îşi va petrece Sărbătorile atât în platoul Antenei 1, cât şi la “locul de muncă” al iubitului ei Marian Ionescu, de la Direcţia 5.

– Ce loc ai ales pentru a petrece Crăciunul anul acesta?

Crăciunul mă găseşte şi anul acesta în faţa telespectatorilor. Nu lipsesc de la Observator Special. Însă, imediat după, voi petrece alături de alte câteva mii de oameni la un concert superb al Direcţiei 5.

– Ai început deja „goana după cadouri”?

În fiecare an, în ajunul Crăciunului, îmi spun că la anu’ voi cumpăra daruri din vară! E haos în magazine în perioada sărbătorilor. Dar uit imediat după Crăciun şi anul următor o iau de la capăt. Deci, mai am timp!

– Ce-ţi doreşti să primeşti de la Moşu’, anul acesta?

N-aş vrea să vă spun. Dacă nu primesc ce-mi doresc, măcar să ştiu doar eu ce-am vrut!

– Cum arăta Crăciunul în copilăria ta?

Când eşti copil, la mama şi la tata acasă, aştepţi cu sufletul la gură să vină Moşu’. Să-l vezi, să poţi să-i spui că ai fost cuminte şi ai învăţat poezii! Fiecare Crăciun din copilărie a fost minunat.

– Ce tradiţii păstrezi?

În afara bradului al cărui miros îmi place să-l simt în casă, nu am tradiţii pe care să le urmez. Pentru mine e o sărbătoare a sufletului. Mai mult în linişte. Fără prea multe artificii.

– Ai stabilit meniul de Crăciun?

E primul Crăciun pe care îl petrec în casa mea, în bucătăria mea. Şi tot ca o premieră anul astă am să încerc să prepar un meniu tradiţional oltenesc cu sarmale, piftie şi turtă, adică un fel de mămăligă coaptă. Nici salata de boeuf nu va lipsi, ca şi cozonacul. Iar prietenii pe care i-am invitat la mine, vor completă cu siguranţa meniul cu alte mâncăruri alese.

– Dar de Revelion, ce planuri ţi-ai făcut?

De Revelion petrec, evident, la concert Direcţia 5. Şi-apoi plec într-o mini vacanţă.

– Ce superstiţii legate de noaptea dintre ani cunoşti?

Am citit despre toate superstiţiile posibile şi imposibile însă n-am nici măcar una. Aş putea dormi la 12 noaptea foarte liniştită, fără să mă gândesc că anul ce vine voi fi obosită.

– Care este cea mai mare dorinţă a ta în 2014?

Am planuri mari pentru anul viitor. Şi nu am vreun dubiu că nu se vor materializa. Însă aş vrea să rămână doar în mintea mea.