Oktoberfest Bucureşti – Festivalul de toamnă al regelui berii în România

Apropo.ro / 03.10.2013, 13:10
Oktoberfest Bucureşti – Festivalul de toamnă al regelui berii în România
În perioada 3-6 octombrie, la Plaza Romania, se desfăşoară festivalul Oktoberfest, care sărbătoreşte berea românească în stil bavarez.

URSUS, regele berii în România, se află alături de bucureşteni în această toamnă, într-o atmosferă plină de voie bună, asezonată cu muzică, dans şi jocuri cu premii.

Eveniment cu marcă înregistrată, festivalul Oktoberfest aduce la Bucureşti adevărata tradiţie bavareză a berii şi reuneşte sub acoperişul celui mai mare cort toţi pasionaţii de bere bună. Cu o vechime de 5 ani la Braşov, festivalul îmbină sărbătoarea berii de toamnă, specifică zonei Bavaria din Germania, cu măiestria berii româneşti, oferită la Bucureşti de URSUS, regele berii în România.

Festivalul debutează azi, 3 octombrie, cu Parada Oktoberfest prin oraş, o invitaţie la distracţie pentru bucureşteni, urmată de festivitatea de deschidere. Cu această ocazie, se va ”da cep butoiului” de bere, gest simbolic ce anunţă startul distracţiei marca Oktoberfest. Programul zilnic al festivalului include Micul Dejun Bavarez, cu specialităţi germane şi jocuri cu premii, reprezentaţii ale baletului oficial Oktoberfest  de la Opera din Braşov, precum şi muzică bavareză, oferită de Orchestra Karpaten Band şi de DJ Edelwiess.

Seară de seară, atmosfera de veselie este întreţinută de concerte care merg perfect cu o bere URSUS, susţinute de Rocky 5 din Germania şi de Trupa 6, o formaţie de tineri talentaţi care dau glas imnului oficial Oktoberfest. În plus, doamnele şi domnişoarele sunt invitate sâmbătă să participe la Miss Oktoberfest. Amatorii de distracţie au parte de provocări inedite cu premii atractive în zona de jocuri URSUS, deschisă joi şi vineri în intervalul 18:00-22:00 şi sâmbătă şi duminică între 16:00 şi 21:00.

”Oktoberfest, unul dintre cele mai populare festivaluri de bere din lume, este pentru noi un prilej perfect de sărbătoare a regelui berii în România. De aceea, invităm toţi bucureştenii să savureze un URSUS şi să-şi provoace prietenii la distracţie în zona de jocuri amenajată special pentru ei în cel mai mare cort montat în România .” declară Mihai Bârsan, Vice-Preşedinte de Marketing URSUS Breweries.