Olivia Păunescu şi-a deschis atelier de design vestimentar

De: Cătălina Matei / 15.12.2013, 09:00
Olivia Păunescu şi-a deschis atelier de design vestimentar
Prezentatoarea Observatorului matinal de la Antena 1 şi-a îndeplinit, de curând, visul din copilărie: şi-a deschis atelier de design vestimentar.

Olivia Păunescu este pasionată încă de mică de design vestimentar.“Ţin minte ca mama îşi strica rochiile ei, pe care le primea de la rude din State, doar ca să ne facă mie şi surorii mele, haine  mai deosebite. Avem trei ani, pe piata nu se găseau atât de multe materiale frumoase şi de calitate. Am şi acum acasă câteva din acele rochiţe, am cerut la un moment dat să ne facă rochiţe  gen  , cum văzuserăm noi la televizor. O vreme, mama ne ducea la  croitoreasă, apoi şi-a luat maşină de cusut şi a continuat acasă să ne croiască  şi să ne  coasă rochii”, spune vedeta Antenei 1.

Obiceiul din copilărie l-a păstrat şi acum, şi ani la rând, Olivia şi-a realizat hainele pe care şi le imagina, la diverse croitorese. De altfel, toate ţinutele pe care vedeta Antenei 1 le poartă la evenimente şi la petreceri, sunt create de ea. La sugestia  prieteniilor şi a familiei, ea şi-a deschis un atelier de design vestimentar: ”brandul Orlette s-a născut din dorinţa mea de a fi altfel, de a purta haine deosebite, altele decât cele din  magazin. Eu cred că cel mai important pas în a fi frumoasă într-o ţinută este să te simţi bine în ea şi neapărat acesta trebuie să se potrivească personalităţii tale. Acesta este şi principiul după care mă ghidez în  momentul în care creez  pentru prietenele mele”.

Seara trecută, a fost una cu emoţii mari pentru Olivia, deoarece a avut loc o avanpremieră  a colecţiei sale de haine, urmând ca, înainte de Crăciun, la un eveniment caritabil,  să se lanseze colecţia ce va purta numele “Macaros”.