Onorariul lui Lili Sandu la “Dansează printre stele” este jumătate din Marele Premiu

De: Cătălina Matei / 06.10.2014, 11:12
Onorariul lui Lili Sandu la “Dansează printre stele” este jumătate din Marele Premiu
Deşi a fost cooptată pe ultima sută de metri în echipa show-ului de la Antena 1, Lili Sandu şi-a negociat un salariu de invidiat. Se pare că onorariul vedetei ajunge la 25.000 de euro pe sezon, adică jumătate din valoarea Merelui Premiu.

Potrivit wowbiz.ro, Lili Sandu a semnat pe ultima sută de metri cu postul din Băneasa.

“Lili nici nu era luată în calcul pentru emisiune, însă săptămâna trecută s-a decis că ea să fie moderatoare! Probabil că dintre toate vedetele care au fost solicitate şi testate, ea a fost cea mai potrivită şi s-a mulat perfect pe cerinţele producătorilor! Oricum, cred că se va descurca, mai ales că a repetat intens în ultimele zile”, au declarat pentru wowbiz.ro persoane implicate în proiect.

Aceleaşi surse au mai lăsat să se înţeleagă şi faptul că Lili Sandu va lua bani buni pentru prestaţiile sale din fiecare duminică, în jur de 25.000 de euro pe sezon.

Foto: Antena 1

“Pe lângă faptul că este o foarte mare provocare, acest show este şi unul dintre cele mai bune la ora actuală, iar asta a contat foarte mult pentru mine pentru că mi-am triat mereu ofertele pe care le-am primit de-a lungul timpului. Cred că cel mai important atu, din punctul meu de vedere, este echipa din spatele acestui show şi mă consider absolut privilegiată să am şansa de a începe practic o carieră în televiziune îndrumată de unul dintre cei mai buni producători de televiziune din România, Mona Segall”, declara Lili Sandu în momentul în care Antena 1 a anunţat participarea sa în show-ul “Dansează printre stele”.

Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine şi pe plan personal, căci Lili Sandu trăieşte o nouă poveste de iubire. De data aceasta, norocosul este tenismenul Horia Tecău.