(P) Ce “ţinute” sunt la modă pentru iPhone-ul ei şi al lui?

Redacția / 17.12.2014, 13:20
(P) Ce “ţinute” sunt la modă pentru iPhone-ul ei şi al lui?
ARSIS.RO, cel mai mare partener Vodafone, continuă seria de “evenimente” online la care românii pot achiziţiona “cadouri digitale” (smartphone-uri, accesorii şi gadget-uri) de Crăciun, pentru ei, prieteni sau familie.

www.arsis.ro îţi recomandă ce se poartă în materie de gadget-uri şi accesorii pentru smartphone-uri

Magazinul www.arsis.ro cuprinde produse pentru toate buzunarele şi gusturile în materie de design şi caracteristici tehnice. Astfel, pe fiecare categorie web (smartphone-uri 3g şi 4 g, alte telefoane, accesorii, tablete) se găsesc în jur de 150 de produse diferite.  În total, peste 1500 de produse comercializate pot satisface şi cele mai exigente gusturi, când vine vorba de îmbinarea dintre eleganţă şi tehnologie.

În acest sezon, de pe www.arsis.ro, nu lipsesc iPhone 6 şi accesoriile compatibile lui şi “fratelui” mai mare, iPhone 6 Plus, preţul acestora fiind unul redus, cu ocazia campaniilor de discount-uri aplicate produselor achiziţionate cu ocazia Crăciunului.

 

Versiunile iPhone 6 si iPhone 6 Plus disponibile pe www.arsis.ro sunt cele de 16, 32, 64 şi 128 GB.

 

Accesoriile pentru iPhone 6 şi pentru iPhone 6 Plus ce pot fi gasite pe website-ul http://www.arsis.ro sunt: huse, book-uri, capace spate şi folii de protecţie, din game şi branduri celebre, cum ar fi case de modă sau mărci din industria auto (BMW, Ferrari, Mini).

Pentru cei care îşi doresc ca iPhone-ul lor 6 să fie  accesorizat la modă, www.arsis.ro recomandă book-uri din gamele unor mărci de renume în industria “fashion”: Christian Lacroix şi Kenzo.

Din gama smartphone-urilor de top de pe www.arsis.ro nu lipsesc Samsung Galaxy Note 4 şi Galaxy S5 Alpha în toate variantele alb, auriu, negru.

Ce accesorii sunt la modă pentru ea ?

Recomandări www.arsis.ro  

        Capac protecţie spate – marca  Bling My Thing – Pentru Iphone 6

     

            Baterie Externa Promate 5200 mAh –  Colecţia Couple, cuprinde două baterii, pentru el şi pentru ea.

            Fiecare “jumătate” are propriul port USB şi o capacitate de 2600 de mAh.

            Compatibilitatea este universală

               

Cablu de date – marca Promate, pentru iPhone 5 şi 5S – colecţia Linkmate

         Doamnele pot găsi pe www.arsis.ro şi accesorii din game semnate de designeri celebri

Astfel, www.arsis.ro se aliniază tendinţelor actuale şi oferă publicului experienţe noi în materie de accesorii superpremium din game concepute de designeri şi case de modă celebre, cum ar fi: Christian Lacroix, Kenzo, Jean-Paul Gaultier, Guess şi, în curând, Karl Lagerfeld, compatibile cu iPhone 6

Capac protecţie spate Christian Lacroix,  pentru iPhone 6

ARSIS şi-a creat brand-urile proprii de accesorii, Mobiama, Cellara şi Mobix, pentru a oferi clienţilor posibilitatea achiziţionării unor produse în trend, la preţuri foarte accesibile.

Dintre mărcile proprii Arsis se remarcă Mobiama, datorită diversităţii gamelor sale.

Pentru “ele”, Mobiama oferă capace protecţie spate în diverse culori, acestea putând fi asortate foarte uşor ţinutelor feminine.

Doamnele care îşi achiziţionează un iPhone 6, beneficiază pe www.arsis.ro de accesorii în culori specifice eleganţei feminine, cum ar fi

 

Book Roşu Xqisit pentru iPhone 6,  Colecţia Folio Case Rana

 

Ce accesorii sunt la modă pentru el ?

Recomandări www.arsis.ro

Bateriile externe, potrivite pentru a asigura independenţa smartphone-urilor şi tabletelor, sunt unele din cele mai cautate accesorii de către bărbaţi.

Tipul acesta de baterii este folosit cu predilecţie atunci când nu poţi alimenta electric gadget-urile, în situaţii precum: călătoriile de afaceri, weekend-urile de iarnă petrecute în cabane rustice cu alimentare electrică rudimentară sau cele de vară petrecute în natură, ieşirile în restaurante unde sursele de alimentare cu energie electrică sunt la distanţă de locul unde v-aţi aşezat, etc.

STORM 15  – Baterie externă 15600 mah (colecţia Storm-brand Promate)  – Compatibilă cu smartphone-uri , iPod, iPhone, iPad şi tablete

Storm 15 este o baterie li-ion ultra-portabilă şi ultra-elegantă, utilă într-o călătorie de afaceri sau pentru o evadare de weekend. Acumulatorul puternic, cu o capacitate de 15600mAh este ideal pentru reîncărcare telefonului când sunteţi în mers sau departe de o putere electrică. Este “eco-friendly” şi garantează încărcarea completă a un iPhone de 10 ori. Storm 15 Dispune de tehnologia ShakeView care permite, printr-o scuturare uşoară, vizualizarea cantităţii de energie rămasă în baterie.  Dispune de porturi de intrare/ieşire de încărcare Micro –USB şi USB

Varianta  mai ieftină a acestui acumulator extern este cea de capacitate mai redusă

STORM 10, de 10000mAh, compatibilă cu smartphone-uri , iPod, iPhone, iPad şi tablete

Garantează încărcarea completă a unui iPhone de 5/6 ori. 

Pentru “ei” , www.arsis.ro recomandă  book-uri şi alte gadget-uri  al căror design inspiră eleganţă şi stil:

Book  din piele Promate, colecţia Tama – pentru Iphone 6

 

 

Căşti Negre cu fir – marca Mobiama 

  

 

 

    Cască bluetooth Promate Multipoint cu fir retractabil – colecţia reTrax

Are un stil unic, dat de faptul că are fir retractabil. Astfel se oferă lejeritate la purtare.

 Caracteristici:

  • Este compatibilă cu acele telefoane cu Bluetooth v3.0    
  • Tehnologie multipunct, permiţând conectarea a două device-uri simultan
  • Fir retractabil
  • Alertă intrare apel
  • Dispune de clip de ureche şi de clip de prins ca accesoriu de reverul sacoului / paltonului sau de gulerul cămăşii.

   

 

Pentru cei care îşi doresc ca iPhone-ul lor 6 să fie  accesorizat la modă, www.arsis.ro recomandă book-uri din gamele unor mărci de renume în industria “fashion”: Jean-Paul Gaultier, Christian Lacroix şi Kenzo.

                       

Book negru din piele pentru iPhone 6 – Jean Paul Gaultier , colecţia Can Lago

 

 

 

De pe www.arsis.ro, nu lipsesc book-urile şi alte accesorii originale Samsung, HTC, LG si Apple, cum ar fi:

         Book S-View Samsung  –  pentru Samsung Galaxy S5

 

   Mai multe informaţii despre “cum să-ţi accesorizezi” smartphone-ul  în aşa fel încat să fii în tendinţe, se pot               găsi pe http://www.arsis.ro