(P) Cum să ai o vacanţă perfecta

De: Nicoleta Nicolae / 03.08.2015, 09:59
(P) Cum să ai o vacanţă perfecta
În vacanţa aceasta ţi-ai propus să faci o schimbare şi să incluzi în dieta zilnică mai multe fructe şi legume. Ce te faci, totuşi, dacă ţi se pare prea complicat să colinzi pieţele în căutare de verdeţuri proaspete?

Ei bine, vara aceasta meniul KFC este mai fresh ca oricând şi îţi garantăm că orice ai alege, totul este so goood.  Pentru că toate salatele sunt preparate din ingrediente proaspete, aduse de la producători locali în fiecare zi şi mai ales pentru că noile reţete folosesc un mix de salate mai bogat: delicioasa salată frisee, crocanta salată endivia şi inegalabila sfeclă roşie.

Ai program de plajă cu prietenii? Nu uita sticla cu apă şi delicioasa salată Vegi de la KFC, o soluţie excelentă atunci când căldura nu-ţi dă pace şi ai nevoie de o gustare uşoară şi delicioasă. Te vei bucura de amestecul perfect dintre salata frisee, salata endivia, sfecla roşie şi minunatele roşii Cherry, castravetele răcoritor şi delciosul porumb.

Ţi-e dor de vacanţa din Grecia? Chiar dacă nostalgia vacanţei pe tărâmul zeilor nu-ţi dă pace, lasă tristeţea şi retrăieşte clipele minunate cu salata Greek de la KFC. Lasă-te cucerită de suava brânză feta, mixul de salate, roşiile Cherry aromate, ceapa roşie plină de savoare şi măsline cum doar în bătrâna Elada găseşti şi vei vedea cum dorul de vacanţă nu mai este atât de greu de suportat.

 

Vrei să te refaci rapid după petrecerea de noaptea trecută? Salata cu pui de la KFC este exact ceea ce îţi trebuie. Pentru că mixul dintre delicioasele bucati de pui (Fillet/Zinger/Fillet Bites) şi legumele proaspete şi aromate reprezintă soluţia ideală pentru o refacere rapidă. Hrănitoare şi răcoritoare, salata cu pui te va pune imediat pe picioare şi vei fi gata să o iei de la capăt cu petrecerile.