P. Diddy regretă că nu a continuat relaţia cu „cea mai sexy fată din lume”!

De: Nicoleta Nicolae / 26.11.2014, 12:40
P. Diddy regretă că nu a continuat relaţia cu „cea mai sexy fată din lume”!
Rapperul american P. Diddy regretă că nu a continuat relaţia cu actriţa Cameron Diaz, pe care o consideră "cea mai sexy fată din lume".
Potrivit presei americane, P. Diddy şi Cameron Diaz ar fi avut o relaţie între 2008 şi 2012, iar rapperul, ajuns între timp la vârsta de 45 de ani, şi-ar fi dorit ca acea relaţie să continue.
 
O sursă citată de tabloidul Us Weekly a spus că l-a auzit pe rapper spunând că actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 42 de ani, este „cea mai sexy fată din lume”.
 
Aceeaşi sursă a adăugat: „El se afla la un prânz organizat de prieteni, iar subiectul discuţiei era relaţia dintre Cameron Diaz şi actualul ei iubit, Benji Madden. «Dacă aş putea să dau timpul înapoi, lucrurile ar sta altfel acum!» a spus el”.
 
 
Foto: Hepta
 
Cei doi artişti s-au cunoscut la gala de decernare a premiilor Oscar din 2008 şi de atunci au fost fotografiaţi împreună de mai multe ori în anii care au urmat, deşi agenţii lor de presă au negat întotdeauna că P. Diddy şi Cameron Diaz ar avea o relaţie.
 
O diferenţă notabilă dintre cei doi este atitudinea fiecăruia faţă de familie. Conform Mediafax, P. Diddy are cinci copii din relaţii diferite, iar Cameron Diaz a declarat într-un interviu acordat la începutul acestui an pentru revista Esquire că decizia ei de a nu a avea copii i-a făcut viaţa mai uşoară.
 
Niciunul dintre cei doi artişti nu este căsătorit.