Pamela Anderson daruieste bikinii uzati prietenelor

Apropo.ro / 29.07.2008, 11:55
Pamela Anderson daruieste bikinii uzati prietenelor
Pamela Anderson, nu poarta o pereche de bikini de doua ori, dar nici de aruncat nu ii arunca, aceasta ii daruieste prietenelor.

Prietenul la nevoie se cunoaste! Acest lucru nu este un secret nici pentru Pamela Anderson, care este foarte generoasa cu cercul ei de prietene.

Pam, nu poarta o pereche de bikini de doua ori, dar nici de aruncat nu ii arunca. Aceasta ii daruieste prietenelor, pentru ca e pacat sa arunci bunatate de lenjerie intima.

"Imi cumpar lenjerie intima pe care o port o singura data, apoi o donez prietenelor mele, care sunt foarte incantate sa aiba lucruri de la mine. Oricum, daca nu le-as da lor chilotii uzati, acestia ar zace prin sertarele dulapurilor din casa. Sa nu va ganditi ca donez chiloti rupti sau deteriorati in ultimul hal. De cele mai multe ori, s-a intamplat chiar sa cedez amicelor mele bikini pe care n-am apucat sa-i pun pe mine niciodata", a declarat fostul iepuras Playboy.

Pam este innebunita dupa bikini, de aceea ii colectioneaza, cheltuind, in medie, 600 de dolari pentru a-si achizitiona cele mai noi modele. "Recunosc ca nu ma uit la bani atunci cand vine vorba de chiloti si sutiene. Ori de cate ori port lenjerie intima noua ma simt foarte sexy si am o stare de spirit foarte buna. Prefer chilotii si sutienele albe si rosii", a mai spus aceasta.

Pamela Anderson

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


 

Citeste si:

Tommy Lee are poze cu Pamela goala, pe mobil

Tommy Lee are poze cu Pamela goala, pe mobil

Rockerul Tommy Lee s-a impacat cu fosta sa sotie Pamela Anderson luna trecuta, iar acum este in culmea fericirii si le arata tuturor prietenilor poze cu ei doi impreuna, …

Topul celor mai sexy vedete in bikini

Topul celor mai sexy vedete in bikini

Da este oficial Vara! Caldura de afara te indeamna sa iti arunci hainele una cate una, sa iti iei costumul de baie si sa fugi la cel mai apropiat strand din orasul tau ,…

Sanii Pamelei Anderson sunt in pericol

Sanii Pamelei Anderson sunt in pericol

Celebrul chirurg estetician Alex Karidis este de parere ca implanturile Pamelei Anderson nu mai pot fi "reparate". Acesta declara ca sanii divei si-au pierdut f…

Jocul zilei

Clipul zilei

Deflector Blonda de la DEX – Ep 7- Bisexualitate
Protejeaza-te de atacul inamic Cuvinte cheie: blonda de la dex video bisexualitate
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza