Pamela Anderson divorţează pentru a treia oară de Rick Salomon

Apropo.ro / 13.02.2015, 12:15
Pamela Anderson divorţează pentru a treia oară de Rick Salomon
La un an după ce Pamela Anderson a confirmat faptul că s-a căsătorit pentru a doua oară cu Rick Salomon, cel de-al treilea soţ al ei, vedeta serialului "Baywatch" a anunţat că va divorţa pentru a treia oară de el.
Potrivit TMZ.com, Pamela Anderson şi Rick Salomon s-au despărţit pe 10 februarie, iar starleta canadiană a depus actele de divorţ în ziua următoare.
 
Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 47 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară.
 
Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, iar prima lor căsnicie lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni, scrie Mediafax.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.
 
Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007.