Pamela Anderson s-a răzgândit! Nu mai divorţează şi mai acordă o şansă căsniciei cu Rick Salomon

Apropo.ro / 27.08.2014, 12:35
Pamela Anderson s-a răzgândit! Nu mai divorţează şi mai acordă o şansă căsniciei cu Rick Salomon
Pamela Anderson a solicitat justiţiei americane să anuleze procedura de divorţ pe care o iniţiase la începutul lunii iulie.
Actriţa canadiană s-a hotărât să acorde o nouă şansă căsniciei sale cu Rick Salomon, după ce, pe 3 iulie, a decis să pună capăt mariajului pe care îl are cu producătorul de film, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile.
 
Conform Mediafax, Pamela Anderson a alimentat zvonurile despre o împăcare, după ce a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Solomon la doar două săptămâni după ce a depus cererea de divorţ.
 
Foto: Splash News
 
Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane – în octombrie 2013 – că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani. Cei doi s-au căsătorit, pentru a doua oară, în ianuarie 2014.
 
Potrivit revistei People, vedeta nord-americană a depus, pe 21 august, la un tribunal din California cererea prin care a solicitat instanţei să stopeze procedura de divorţ.
 
Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.