Pamela e expirată, la fel şi Kate Moss! Uite noul etalon de frumuseţe pentru femei!

Apropo.ro / 11.10.2013, 11:22


Pamela e expirată, la fel şi Kate Moss! Uite noul etalon de frumuseţe pentru femei!
Se pare că femeile şi-au reconsiderat opinia referitoare la siluetă şi au ajuns să considere formele voluptuase sunt mult mai atrăgătoare.

Pamela Anderson, Katie Price ori Courtney Stodden sunt vedetele ale căror forme par să le atragă cel mai puţin pe femei acum, care consideră că un astfel de look este specific actriţelor de filme porno.

În prezent, doar una din 200 de femei îşi mai doresc să arate ca celebra păpuşă Barbie, majoritatea considerând acel look exagerat, erotic şi dăunător.

Femeile evită şi look-ul făcut celebru de fotomodelul Kate Moss. În urmă cu zece ani, două din cinci femei recunoşteau că se înfometează pentru a ajunge la silueta pe care o avea Moss. În prezent, doar 7% dintre femei mai consideră atrăgătoare silueta care a făcut-o celebră pe Kate.

Se pare că 68% dintre britanice şi-ar dori să arate precum Christina Hendricks ori Kelly Brook. Se pare că 92% dintre femei se simt presate să-şi ţină sub control greutatea cu toate că majoritatea preferă un aspect cât mai natural.