Până la 100% fără mătreaţă

De: Mioara Tronaru / 16.01.2014, 14:45
Până la 100% fără mătreaţă
Încrederea se construieşte prin gesturi mici...sau prin absenţa lor.

La un interviu sau la o prima intalnire te surprinzi verificand felul in care iti sta parul, postura sau daca fulgii de matreata ti-au “nins” umerii, uitand sa te concentrezi pe lucrurile importante. Cu siguranta, aceste gesturi nu ajuta sa pari o persoana increzatoare.

head&shoulders, samponul anti-matreata numarul 1 in lume, intelege problema matretei care continua sa apara si necesitatea gesturilor de verificare. Dar toate acestea vor fi doar o amintire cu noua formula imbunatatita head&shoulders care indeparteaza pana la 100% matreata si stopeaza reaparitia ei pana la 72 de ore.

Recomandarea numarul 1 a dermatologilor, head&shoulders, a dezvoltat tehnologia micro-zinc cu spuma SmartClean care indeparteaza urmele de matreata si continua sa lupte cu sursa acesteia pana la 72 de ore. Iar variantele 2 in 1 fac ingrijirea parului si mai usoara, lasandu-l curat, fara matreata si usor de aranjat.

Noutatile nu se opresc aici: produsele au un nou design al ambalajului si un nou mod de vaporizare a parfumului care ofera o senzatie de prospetime ce dureaza intreaga zi.

Cu head&shoulders, recomandarea numarul 1 a dermatologilor, capul si umerii tai pot fi declarati NO CHECK Zone – pana la 100% fara matreata!

Pret recomandat: – Sampon head&shoulders 200 ml – 12.99 RON.