Păpuşile Muppets revin micul ecran!

De: Cătălina Matei / 08.11.2013, 08:00
Păpuşile Muppets revin micul ecran!
Sezonul 4 al serialului “Baftă Charlie”, difuzat de Disney Channel, are premiera pe micile ecrane sâmbătă, 9 noiembrie, la 10.00, alături de “The Muppets”. Invitaţii speciali, Kermit the Frog, Miss Piggy şi Fozzie Bear li se alătură vedetelor serialului, Bridgit Mendler si Leigh-Allyn Baker, pentru a interpreta un cântec în stilul specific Muppet.

În primul episod, familia Duncan decide să înceapă renovările pentru a construi casa visurilor lor, dupa ce termitele le-au devastat fosta casă. Toată lumea este extrem de încântată de perspectiva unei noi case, cu excepţia lui Charlie. După un vis în care Kermit the Frog, Miss Piggy şi Fozzie Bear o conving pe Teddy că fosta casă a familiei Duncan este, de fapt, casa visurilor sale, aceasta îşi schimbă şi ea părerea. Melodia episodului, intitulat „Casa visurilor” , este compusă de Adam Schlesinger, câştigător al premiilor Grammy şi Emmy şi produsă de Schlesinger impreună cu Steven M. Gold.

În sezonul patru, starul unui viitor serial Disney, „Cloud 9”, se alătură distribuţiei, un adolescent fermecător, cu vaste cunoştinţe în materie de gândaci, care îi atrage atenţia lui Teddy după ce Bob îl angajează să îl ajute în afacerea pe care o are. Tot în sezonul 4, Teddy şi Spencer încearcă să îşi păstreze prietenia, PJ se înscrie la o şcoală de bucătari, Gabe face o pasiune pentru noua lui vecină, iar afacerea lui Bob în dezinsecţie nu merge prea bine. În acest timp, Gaby jonglează cu viaţa de mamă a cinci copii, Teddy se ocupă de înscrierea la facultate, iar Charlie îşi sărbatoreşte cea de-a patra aniversare.