Paradoxul lui Tudor Gheorghe: fanii ii cumpara biletele scumpe!

De: Dragos Tanase / 07.08.2008, 08:35
Tudor Gheorghe revine pe scena bucuresteana cu "Serenada din trecut", pe 20 august, incepand cu ora 21:00!

Maestrul Tudor Gheorghe revine pe scena bucuresteana cu spectacolul “Serenada din trecut”, prezentat in acest sezon si pe litoral, pe 20 august, incepand cu ora 21:00.

Aproximativ doua ore, spectatorii vor fi cuprinsi de vraja reprezentatiei de gala, pe scena Centrului Cultural “Mihai Eminescu” din Parcul National.

Tudor Gheorghe va fi acompaniat de orchestra cu care publicul s-a obisnuit deja, sub bagheta maestrului dirijor Marius Hristescu.

Cei prezenti, vor avea ocazia de a reasculta cantece, pe care fiecare dintre noi le-a fredonat macar o data in viata si care aduc in vietile noastre romantismul si veselia Bucurestiului de odinioara, precum: “Ce-ar fi”, “Femeia eterna poveste”, “Ilona”, “Nunuta”, “Vrei sa ne-ntalnim sambata seara” sau “Sub balcon eu ti-am cantat o sereneda”.

Special pentru acest eveniment, se alatura formatiei din care fac parte instrumentisti desavarsiti ca Virgil Iordache (vioara), Floricel Gheorghe (tambal), Liviu Preda (braci) si Ionel Feraru (contrabas) si prim-violonistul Vlad Stanculeasa (foto jos).

 

 

Vlad Stanculeasa are 24 ani, si a absolvit Academia Internationala de Muzica „Yehudi Menuhin” din Gstaad – Blonay, Elvetia sub directa indrumare a maestrilor Alberto Lysy si Liviu Prunaru, iar in prezent se perfectioneaza la Conservatorul din Lausanne la clasa profesorului Pierre Amoyal. A fost concert-maestru si solist al Orchestrei Liceului de Muzica „George Enescu” cu care a intreprins numeroase turnee in intreaga lume.

Anul trecut ( 2007), a castigat Premiul al III-lea si Premiul „Enescu” la Concursul International „George Enescu” Bucuresti.

In prezent, canta pe o vioara Sanctus Serafin din 1739, ce a apartinut lui George Enescu, vioara pe care marele artist roman a daruit-o, celui care i-a fost stralucit elev, violonistul Sir Yehudi Menuhin.

Intrucat publicul doreste sa fie cat mai aproape de artist, biletele cele mai scumpe (90 Ron) au fost deja epuizate.

Astfel, se face ca la Sala Palatului, Magazinul Muzica, si la Magazinul VreauBilet din incinta Unirea Shopping Center etaj 2, se mai gasesc doar bilete la preturi de 50 si 70 Ron.

Se mai pot face rezervari online pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, si www.bilete.ro.

CONCURS: Raspunde corect la intrebare si poti castiga una din cele 5 invitatii duble la ultimul concert din acest sezon al lui Tudor Gheorghe! CLICK AICI

Vlad Stanculeasa

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Shaggy canta pe plaja la Mamaia

Shaggy canta pe plaja la Mamaia

Shaggy, interpretul hiturilor "Oh Carolina" si "Boombastic", va sustine in acesta vara, pe 29 august, incepand cu orele 22.00, un concert la Mamaia.

Juanes este

Juanes este "deschis" cu Analia Selis

Juanes, cel mai popular artist de muzica latino din aceasta perioada, va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe pe 3 septembrie.

Star Battle la Fiat 500 Cabaret

Star Battle la Fiat 500 Cabaret

In fiecare joi, de la ora 22:00, distreaza-te la Fiat 500 Cabaret, in Strada Glodeni nr. 3, zona Lacul Tei.

Bucharest City Challenge tureaza din nou motoarele

Bucharest City Challenge tureaza din nou motoarele

Cea de-a doua editie a evenimentului international auto Bucharest City Challenge se va desfasura in perioada 22 – 24 august 2008 si va alinia la start masini in valoare d…

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Blonda de la Dex – Episodul 8 – Incepator
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: blonda de la dex video incepator
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza