Paramount Channel sărbătoreşte cea de-a cinzeci şi opta aniversare a lui Eddie Murphy

Apropo.ro / 02.04.2019, 12:34
Paramount Channel sărbătoreşte cea de-a cinzeci şi opta aniversare a lui Eddie Murphy
În seara de 3 aprilie, fanii lui Eddie Murphy pot celebra ziua lui de naştere printr-o serie de filme din anii ’80 care l-au făcut celebru.

“Copilul de aur”, care va începe de la ora 18:30, spune povestea lui Chandler Jarrell (Murphy), un asistent social care porneşte într-o adevărată aventură pentru a salva un copil cu puteri supranaturale, răpit dintr-un templu din îndepărtatul Tibet de un individ misterios după ce omoară călugării. Chandler este nevoit să poarte diverse lupte cu personaje ciudate, dar, datorită inteligenţei lui şi a energiei sale, el reuşeste să transforme misiunea într-o comedie excepţională.

De la ora 20:30, telespectatorii vor putea viziona trilogia „Poliţistul din Beverly Hills“, filme de acţiune şi comedie. Cel dintâi a fost premiat cu Oscarul în 1985 pentru Cel mai bun scenariu. Seria de lungmetraje l-a făcut pe Eddie Murphy unul dintre cei mai îndrăgiţi actor de comedie. Ele surprind peripeţiile lui Alex Foley, un poliţist din Beverly Hills care, în fiecare din cele trei filme, încerce să rezolve diverse crime şi să prindă făptaşii: uciderea unui prieten, rănirea gravă a căpitanului de poliţie şi nelegiurile unei bande de criminali care operează dintr-un cunoscut parc de distracţii din California.

„Poliţistul din Beverly Hills II“ a fost nominalizat la Oscar şi la Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original.

Copilul de Aur se va difuza pe 3 aprilie de la ora 18:30.
Filmele din seria „Poliţistul din Beverly Hills“ vor începe la ora 20:30, 22:45, 00:55.