Paramount, disponibil din 6 august şi în România

De: Nicoleta Nicolae / 10.08.2014, 06:00
Paramount, disponibil din 6 august şi în România
Paramount, un canal TV al iubitorilor de filme, îşi extinde prezenţa în România, fiind disponibil acum în aproximativ 3 milioane de gospodării, după stabilirea unui acord cu RCS & RDS.

Canalul TV Paramount oferă abonaţilor de televiziune cu plată din România o selecţie de filme clasice şi filme premiate din catalogul Paramount, deţinut de compania-mamă VIMN, Viacom Inc. Programul include şi alte filme americane de studio sau independente, cât şi filme europene. Deasemenea, canalul mai ruleaza şi selectii de cascadorii de film şi imagini exclusive din spatele scenei, precum şi interviuri cu actori şi regizori.

“Suntem încântaţi să extindem parteneriatul cu RCS & RDS într-un timp atât de scurt. Acest lucru reprezintă cu adevărat un pas important nu doar pentru Paramount, ci şi pentru celelalte canale din portofoliului nostru disponibil în România”, afirmă Bartosz Witak, General Manager al VIMN pentru Israel şi Europa Centrală şi de Est.

VIMN a fost în ultimul timp tot mai activ pe piaţa din România. Nickelodeon, canalul pentru copii din SUA deţinut de către compania de media, s-a aflat în luna iunie pe locul 2 în topul celor mai iubite canale TV pentru grupa de vârsta 4-14 ani, conform audienţelor Kantar. Acum, canalul Paramount este disponibil în aproximativ 3 milioane de gospodarii din România, încântând telespectatorii ce apreciază calitatea unui film şi care sunt interesaţi de diverse cascadorii din filme şi imagini exclusive din spatele scenei.

Disponibil anterior în pachetul de bază DTH al operatorului, Paramount  este inclus din 6 august în pachetul de bază analog.