Partidele de sex si intensitatea luminii

Redacția / 29.04.2008, 15:23
Partidele de sex si intensitatea luminii
Lumina are un mare impact asupra starii emotionale. Majoritatea oamenilor stiu despre conexiunea dintre lumina naturala si depresie.

Lumina are un mare impact asupra starii emotionale. Majoritatea oamenilor stiu despre conexiunea dintre lumina naturala si depresie, dar intr-un mod subtil si imediat, lumina ne ajuta sa ne relaxam si sa fim mai atenti.

Dormitorul matrimonial are nevoie de o mai mare importanta, deoarece mediul iti impune, intr-o oarecare masura, starea erotica.

Fiecare spatiu este diferit

Acorda putin timp jocului cu lumina in camera. Fiecare spatiu este diferit, de la mobila in camera, cum este pozitionata, dimensiunea ei, inaltimea tavanului. In functie de ce iti doresti, aranjeaza luminile cat mai placut.

Creeaza atmosfera intima pe care o vrei

Vrei o ambianta ca de club sau una mai misterioasa, o ambianta ce te lipseste de inhibitii sau una care sa inspire erotism? In functie de starea pe care o vrei, aseaza si luminile. Pot fi sub forma spoturilor, luminilor ascunse sub panze fine, veioze de diferite dimensiuni sau chiar una principala din tavan.

Cand vrei lumina pentru sex, intensitatea conteaza

Orice ai pune in camera, intensitatea luminii conteaza. Daca nu vrei sa renunti la piesele tale de iluminat, foloseste materiale fine, semitransparente, cu reflexe, care iti vor da si o nota de caldura camerei.

Fara lumini fluorescente

Majoritatea luminilor fluorescente contin si mercur, care este toxic. Nu este indicat in dormitorul tau. Iti pot da dureri de cap si de ochi. O incercare totusi, o poti face. O data nu strica.

Nu ai nevoie de lumini speciale

Atat timp cat voi va simtiti bine impreuna, lumina conteaza mai putin. Ziua trage draperiile, seara lasa o veioza mica. Importanta este starea de excitare a voastra, in acest caz, nu va mai uitati daca este lumina sau intuneric. Tot ce conteaza este dragostea dintre voi.