Party for 10! În martie, revista The ONE dă startul petrecerii

Apropo.ro / 28.02.2014, 17:15
Party for 10! În martie, revista The ONE dă startul petrecerii
De 10 ani, revista The ONE își inspiră cititoarele, amintindu-le constant că fiecare zi este un motiv de sărbătoare, că trebuie să trăiască intens, să se bucure de viață, că până și o dimineață de luni poate fi un pretext suficient pentru o super petrecere.

„Nu știu alții cum sunt, dar nouă, celor de la The ONE, ne place mult să râdem și ne plac tare petrecerile… Găsim întotdeauna un motiv de distracție, iar dacă nu avem un motiv, petrecem pentru că n-avem niciun motiv. […] Anul acesta, până și timpul este de partea noastră și, deoarece împlinim 10 ani de când The ONE există pe piață, o să o ținem într-o sărbătoare până în decembrie. Trebuie doar să ne urmăriți în print și online ca să participați și dumneavoastră la fiesta.” declară Andreea Esca, Director Editorial The ONE în ediția de martie a revistei.

Let”s #Party for Fashion! Acesta este îndemnul ediției de martie a revistei The ONE care include cele mai inspirate alegeri stilistice în viziunea designerilor din marile capitale ale modei. 

the one

Aflați mai multe în numărul de martie al revistei The ONE, care este de astăzi pe piață.

Lansată în anul 2004, revista The ONE s-a impus ca reper de lifestyle, oferindu-le cititoarelor sale cele mai relevante informații. The ONE a devenit în scurt timp un adevărat trendsetter al industriei prin dezvoltarea în premieră a unor proiecte de impact: prima revistă pentru femei în format 3D, prima aplicație pentru iPad, evenimente și proiecte inovatoare.

Ultimul val SNA (Ian 2012- Dec 2013) este o confirmare a performanțelor The ONE, revista devenind lider al categoriei lifestyle feminin.